150 Bin Bitcoin Satılabilir! Bu Tarihe Dikkat!

150 Bin Bitcoin Satılabilir! Bu Tarihe Dikkat!
Eskiden dünyanın en büyük Bitcoin borsalarından biri olan Mt.Gox çıkışlı 150 bin adet BTC'nin durumunun ne olacağına geleceğine 15 Aralık'ta karar verilmesi bekleniyor. Bu 150.000 Bitcoin (BTC)'n piyasa genelinde ciddi bir hareketliliğe yol açabileceği yönünde bir spekülasyon var. Yine de 15 Aralık'ın Bitcoin için önemli bir gün olacağı kanısına herkes katılmıyor.

2014 yılında hack saldırısı sonrasında iflas eden dönemin popüler kripto para borsası Mt.Gox, bu saldırıdan etkilenen yatırımcılar için hazırladığı ödeme planının teslim tarihini 15 Aralık'a ertelediğini duyurmuştu. Mt.Gox'un yasal operasyonlarını yürüten ve Tokyo balinası olarak da tanınan Nobuaki Kobayashi, Mt.Gox'un bir ödeme planını hazırladığını ancak daha detaylı incelenmesi gereken önemli noktalar olduğunu ifade etti. Bu da kripto para topluluğunda yeni bir erteleme olacak mı sorusunu akıllara getirdi.

150.000 Bitcoin Satılabilir!

Döneminin en büyük Bitcoin borsalarından biri olan Mt.Gox, 2014 yılında bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğradıktan sonra borsa kullanıcılarına ait 740.000, borsanın ise 100.000 Bitcoin (BTC)'i çalındı. Saldırı sonrası paralarını kaybeden kullanıcılar şirkete karşı verdikleri yasal mücadeleyi kazandılar ve paralarını geri alma hakkını kazandılar.

Nobuaki Kobayashi'nin parasını kaybeden kullanıcılara 150.000 BTC ödeme yapması bekleniyor. 150.000 Bitcoin'i geri alan kullanıcıların bunları direkt olarak satıp satmayacağı ise büyük muamma.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version