Citibank Genel Müdürü: Bitcoin 318.000 Dolar Olacak

Citibank BTC

Citibank genel müdürü ve eski CitiFX çalışanı Tom Fitzpatrick, müşterilerine Bitcoin (BTC) fiyatı hakkında teknik analiz paylaştı. Bitcoin'in fiyatının Aralık 2021'de 318.000 dolara kadar çıkabileceğini iddia etti.

Bitcoin için "21'inci yüzyılın altını" diyen analist ve Citibank genel müdürü Tom Fitzpatrick, "tahmin edilemez ralliler ve ardından acı verici fiyat düzeltmeleri" ile gerçeğe dönüşecek uzun vadeli Bitcoin fiyatı için 318 bin doları işaret etti.

Öte yandan Bitcoin'in şu ana kadar yaşadığı üç büyük yükseliş döneminin süresi de artmaya devam ediyor. 2010 - 2011 yılları arasında 10 aylık; 2011 - 2013 arasında iki yıllık ve son olarak 2015 - 2017'yi de içine alan üç yıllık bir yükseliş süreci gözlendi.

Citibank üst düze yöneticisi Tom Fitzpatrick, son iki boğa piyasasını takip eden düzeltme döneminin yaklaşık 12 ay olarak sabit biçimde ortaya çıktığını öne sürdü.

Paylaştığı analizine göre, 2019'un başlarında gelişen ve potansiyel olarak 2022'nin sonlarına kadar dört yıl sürecek bir boğa koşusunun tam ortasında bulunduğumuzu iddia etti.

Böylesine uzun bir boğa koşusunun daha da yüksek seviyelere ulaşmayı mümkün kılacağı ve Aralık 2021'de 318.000 dolarlık Bitcoin fiyatı tahmininin gerçeğe dönüşmesi yönündeki inancının da arttığını ifade etti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version