Cardano'dan Seçimlerde Donald Trump'a Destek Teklifi!

Charles Hoskinson, seçimleri güvenli ve yasal olarak Blockchain'de takip etmek için Başkan Donald Trump'a Cardano'dan destek teklif etti

3 Kasım'da, bir sonraki Amerika Birleşik Devletleri Başkanı seçimleri yapılacak. Hem Joe Biden hem de Donald Trump, seçmenlerin lehine olmak için son haftalarda agresif kampanyalar yürütüyor. Trump, posta yoluyla verilen oyların dolandırıcılık ve manipülasyona yol açabileceğini defalarca eleştirdi.

Blockchain teknolojisinin önemli bir uygulaması, diğer şeylerin yanı sıra, her türden seçimin yürütülmesidir. Tüm bilgiler şeffaf bir şekilde ve sahteciliğe karşı korunabilir. Bu nedenle Hoskinson, Başkan Trump'a Cardano blok zincirinde ABD seçimlerinin yapılmasında yardım teklif etti.
ABD'nin federal bölgelerindeki tüm oyların sayılması genellikle birkaç gün sürüyor, bu nedenle seçim sonuçları fiili seçim günü olan 3 Kasım'da hemen görünmüyor. Buna ek olarak, Kuzey Carolina eyaletindeki ABD Yüksek Mahkemesi tarafından verilen bir karar, mektupların alınmasına ve seçim gününden 6 gün sonrasına kadar sayılmasına karar verdi.

Seçimler Blockchain'de yapılacaksa benzersiz bir başlangıç ​​ve bitiş tarihi tanımlanabilir. Üstelik seçimleri manipüle etme imkanı da olmayacaktı. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Hoskinson, ekibinin Cardano blok zincirini gelecekteki seçimlere hazırladığını söyledi. Bununla birlikte, tüm altyapı tam olarak işlevsel hale gelmeden önce yine de bazı test çalıştırmaları ve deneyler gerektirecektir.

Seçimler, blok zinciriyle ilgili milyonlarca bilgi parçasının girişini gerektirdiğinden, ölçeklenebilirlik, Cardano ve diğer blok zincirlerinin sağlaması gereken son derece önemli bir faktördür. Cardano, bu yılın Mart ayında, Cardano'ya Visa'nın seviyesini aşan saniyede bir milyon işleme kadar ölçeklenebilirlik sağlayan Hydra protokolünü tanıttı.

Ek olarak, yalnızca ölçeklenebilirlik değil, aynı zamanda seçim sürecine dahil olan tüm aktörlerin mahremiyeti ve veri koruması da önemlidir. Her şeyden önce, veri korumasız bir seçim yapmak oldukça kolaydır, ancak Hoskinson'ın dediği gibi milyarlarca insanın hassas kişisel verilerini koruyan karmaşık bir altyapı gerektirir.

Hoskinson ayrıca, Cardano'nun Ethereum ve diğer rakiplerden çok daha karmaşık işlevler sunabileceğini ve böylece kurumsal sektörde yeni endüstri standardı haline geleceğini açıkladı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version