Icrypex'ten Beste Naz Süllü: 11 Büyük Şirket Bitcoin Tutuyor! BTC'de 12.700 Direnciyle Karşı Karşıyayız!

bitcoin

Türk kripto para borsalarından Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü Kripto Sözlük'ün konuğu oldu.

Finans Mühendisi Beste Naz Süllü, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, ABD seçimlerinde Trump'ın yeniden seçilebileceğini ifade eden Süllü, Biden seçilirse eğer piyasa için kötü mü olur diye düşünmemiz gerektiğini ifade etti. Ayrıca Biden'ın 7 anahtar eyalette önde olduğunu ifade etsek de puan farkının az olduğunu söyledi.

Ayrıca Süllü, Bitcoin'in oturmuş bir finans ile kolerasyona geçmesiyle BTC'yi hem kurumsallaştırıyor hem de BTC'nin reklamını bir hayli yapıyor. BTC'nin makro gelişmelerden koptuğunu söyleyemeyiz, dedi.

Bitcoin'de 9.800 İhtimali Yok mu Oldu?

Bitcoin değerlendirmesi yapan Icrypex'ten Beste Naz Süllü, 9.800 senaryolarının artık kalmadığını ifade etti. BTC'de 10.800 ve 11.200'ün çok ciddi bir hacimle kırıldığını ve gözümüzün bir anda yukarı çevrildiğini söyledi. Şu an için Bitcoin'deki senaryoların biraz daha yukarı olduğunu aktardı.

11 Şirket Bitcoin Tutuyor!

Bitcoin'e kurumsal tarafın yönelişinden bahseden Süllü, Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey'in şirketi Square'in 50 milyon dolarlık Bitcoin aldığını ve halka açık 11 şirketin Bitcoin tuttuğunu ve BTC'nin dolaşımdaki %3'ünün bu 11 şirketin varlıkları olduğunu ifade etti.

Bitcoin'in teknik kısmına baktığımızda 10.800 seviyesini ufak bir bayrak formasyonuyla kırdığını ifade eden Süllü, şimdi ise 10.800 ile 11.800 arasında bayrak formasyonu oluştuğunu söyledi. Bayrak formasyonunda ise trendin devamı beklendiğini aktardı. bu 1.000 dolarlık fark ise 12.600-12.800 bandına bizi getiriyor ve yeniden 12.700 direnciyle karşı karşıya olduğumuzu sözlerine ekledi.

Bedava Ledger Kazan: https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

Icrypex'e Chainlink'in gelmesiyle yatırımcıların mutlu olduğunu ifade eden Süllü, LINK'in proje bakımından eski dünyayla Blockchain dünyasını birbirine entegre etme gibi bir amacı olduğunu ve yatırım tavsiyesi olmadan LINK'in sağlam bir proje olduğunu ifade etti. Chainlink, XRP ve BAT'da alım fırsatı olup olmayacağını yorumlayan Kripto para borsası Icrypex Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, analizlerini de Kripto Sözlük izleyicileriyle paylaştı.

Beste Naz Süllü'nün Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version