AVAX Türk Kripto Para Borsası Icrypex'te Listelendi!

AVAX Türk Kripto Para Borsası Icrypex'te Listelendi
AVAX Türk Kripto Para Borsası Icrypex’te Listelendi

Yerli kripto para borsası Icrypex, 17 Ekim günü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla AVAX kripto parayı Türk Lirası ile işleme açtığını duyurdu. Icrypex kullanıcıları, platform üzerinde Türk Lirası ve USD ile AVAX alım satımı yapabiliyor. AVAX bu haber yayınlandığı tarihte 4.38 USD (35,05) seviyelerinden işlem görüyordu.

Icrypex ayrıca Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin gibi kripto para birimlerini platformunda listemektedir. Kusursuz bir şekilde kripto para al sat işlemleri için Icrypex kripto para borsasını deneyin. 7/24 destek veren müşteri hizmetlerinden sorunlarınıza anında geri dönüş alın.

Icrypex Hakkında

Türk kripto para borsası Icrypex’in kuruluşundan bu yana en büyük amacı; yatırımcılara șeffaf, doğru, hızlı işlem ve düșük komisyon prensipleri ile gerçek bir blok zinciri tecrübesi sunmaktır.

Icrypex kripto para borsası, tüm donanımlarını finansal ürünlere yönelik geliştirmiş Türk kripto para borsasıdır. 7/24 destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten Icrypex, Türkiye’nin ilk kurumsal yapıya sahip kripto para borsasını yaratarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı öncelikli amaç ediniyor.

Yatırımcıların daha kaliteli, hızlı ve düşük maliyetli kripto para ve Bitcoin alım satımı yapabilmesine öncülük etmek için yola çıkan Icrypex, bugün kripto para piyasasında hızlı, güvenli ve kusursuz hizmet veren, ürün geliştirmede yenilikçi bakış açısına sahip nadir kripto para borsalarındandır.

Basın bülteninden.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version