Tether, XRP'nin Tahtına Yeniden Geçti! 🔥🔥🔥

Tether, XRP'nin Tahtına Yeniden Geçti

Coinmarketcap verilerine göre piyasa değeri bakımından en büyük stabilcoin'i olan Tether (USDT), XRP'yi tekrar geride bıraktı.

1 dolara sabit olduğu ifade edilen Tether (USDT), 1 Eylül'de piyasa değeri olarak en büyük üçüncü kripto para olan  Rippler'ın XRP'sinin tahtına oturdu ve Ethereum'dan sonra sonra en büyük ikinci altcoin konumuna yeniden yerleşti.


Tether ile XRP arasındaki sıralama kavgası yeni değil. Tether, Mayıs 2020'de de XRP'yi geçerek üçüncü sıraya yerleşmişti.Yakın zamanda Ripple'ın XRP'si tekrar 3. sırayı geri almıştı. Yine de her iki kripto paranın da değeri Mayıs'tan bu yana önemli ölçüde arttı.

Tether'in yazının yazıldığı sırada toplam piyasa değeri 13.4 milyar doların üzerinde. Sıralamasını kaybedip dördüncülüğe düşen XRP'nin toplam piyasa değeri ise 13 milyar dolarda kaldı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version