Çin'den DeFi Hamlesi! 🔥

Çin'den DeFi Hamlesi

Çin hükümeti yeni bir küresel DeFi derneğini destekleme kararı aldı. Merkezi olmayan finans, yani DeFi ile ilgili devam eden çılgınlığın tam ortasında, Çin'deki bir Blockchain girişimi küresel DeFi girişimi başlatıyor.

Blockchain girişimi Conflux Network, endüstrideki şirketlerin uluslararası işbirliğine odaklanan yeni bir DeFi odaklı proje kurdu.

"Open DeFi" olarak adlandırılan proje, uluslararası piyasalara ulaşmayı hedefliyor. Uluslararası piyasanın büyümesini, sürdürülebilirliği ve yeniliği kolaylaştırmak için Çin merkezli blok zinciri liderlerini ve küresel DeFi girişimlerini birleştirerek Doğu ve Batı DeFi piyasalarını birbirine bağlamayı amaçlıyor.

3 Eylül'de yapılan açıklamaya göre, Şanghay Bilim ve Teknoloji Komitesi aracılığıyla Çin hükümeti tarafından desteklendiği ifade edildi. Conflux Network tarafından başlatılan Open DeFi, başlıca Çin DeFi protokolü dForce gibi bir dizi endüstri oyuncusundan oluşuyor. Diğer katılımcılar arasında blok zinciri odaklı risk sermayesi şirketi Sequoia Capital, Blockpower Capital, Antelope Holdings, DeBank ve MCDEX yer alıyor.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version