Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 29 Eylül

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 29 Eylül

Bitcoin kısa bir süre 10.900 dolara yükseldi, ancak satış baskısıyla karşılaştı ve baskı anında 10.690 dolara kadar düştü. Bu düşüş aynı zamanda büyük altcoinlerin küçük ama hızlı bir düşüşle karşı karşıya kalmasına neden oldu. Bitcoin Cash 230 dolardan 225 dolara düştü ancak kısa vadede yükseliş gösterdi. Yazının yazıldığı sırada ise 1 Bitcoin Cash 227.74 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 29 Eylül

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre Bitcoin Cash yükselen takozun içerisinde hareket etmeye devam ediyor.  Fiyat kanalın dışına çıkmadığı sürece, kanalın trend çizgileri alım satım için yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte iyi bir fırsat sunabilir. Ancak mavi çizgilerle belirtilmiş yükselen takozun sonunda ani bir düşüş hareketi beklenebilmektedir.

RSI, 57.14 değerinde yükseliş ivmesi gösterdi. RSI son birkaç gün içinde 50'nin altına düşmedi ve bu da fiyatın yükseliş trendini doğruladı.

Direnç noktaları: 228 - 233 - 235
Destek noktaları: 225 - 223 - 220 - 217 ve 213.6
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version