Tezos Fiyat Analizi: 14 Ağustos

Tezos Fiyat Analizi

Tezos [XTZ]

Tezos Fiyat Analizi
Tezos [XTZ], son 6-8 ay boyunca piyasanın en iyi performans gösteren kripto paralarından biri oldu. Bununla birlikte, Temmuz ve Ağustos aylarında XTZ'nin grafiklerde değerinin arttığını gördükten sonra son zamanlarda güç kazandı. Özellikle Ağustos, Tezos inanılmaz bir şekilde yükseldi ve XTZ geçen hafta %40'ın üzerinde bir artış kaydetti. Yazının yazıldığı sırada, düzeltmeler gerçekleşiyordu ve bu yüzden grafiklerde son mum kırmızı bir mumdu.

Yukarıda bahsedilen değer artışı, Tezos'un son zamanlarda grafiklerde ATH'sini yaşamasına sebep oldu.

Piyasadaki yükseliş, kripto paranın teknik göstergeleri tarafından vurgulandı, çünkü Parabolik SAR'ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altında kaldığı için çok güçlü bir alım ve yükseliş sinyali veriyor, MACD hattı ise sinyal hattının çok üzerinde yükseliyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version