John McAfee Tutuklandı, İşte Nedeni! 🔥

John McAfee Tutuklandı, İşte Nedeni

John McAfee, maske takmayı reddedip bayan iç çamaşırı taktığı için Avrupa'nın bir yerinde tutuklandı.

Eski antivirüs kralı John Mcafee ve kripto para birimi savunucusu (muhtemelen) Norveç, İspanya veya Almanya'da tutuklandı.

Çok fazla ayrıntı açıklamamasına rağmen tutuklamanın nedeni oldukça ikna ediciydi: Koronavirüs (COVID-19) pandemisi devam ederken koruyucu maske olarak bir bayan iç çamaşırı giymek ve uyarılara rağmen değiştirmeyi reddetmek.

McAfee Tutuklandı


John McAfee, kripto para birimi topluluğundaki en tartışmalı figürler arasında yer alıyor.

Tutuklanma sebebinin yanı sıra kripto para birimi görüşleri bile tartışmalı. "Bitcoin 1 milyon dolara ulaşacak" yorumunu "Bitcoin eski bir teknolojidir" olarak değiştirdi, bu yüzden kendi gizlilik parasını - GHOST'u başlatmaya karar verdi.

Yetkililerin John McAfee'nin kendine özgü koronavirüs maskesiyle ilgili sorunları vardı. Aslında McAfee'ye göre mevcut en güvenli olan bayan iç çamaşırıydı ve "sağlığı için" onu seçti.


John McAfee Tutuklandı, İşte Nedeni
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version