Cameron Winklevoss: ABD Doları Komik Para!

Cameron Winklevoss

Gemini borsasının kurucu ortağı Cameron Winklevoss, ABD dolarının o kadar komik bir paraya dönüştüğünü ve politikacıların teşvik müzakerelerinde artık "trilyonlarca dolar ayrı" olduğunu söyledi.

Gemini'nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, koronavirüs uyarıcı başarısızlıkları, dolar arzının ne kadar alakasız hale geldiğini gösteriyor ve Bitcoin'e bakmayanlar için bu "uyandırma çağrısı", şeklinde tweet attı. 

Büyük teşvik paketleri ABD dolarını zayıflatacak

CNN raporuna göre, iki tarafın arzulanan teşvik toplamları birkaç trilyon dolar farklılık gösterdiğinden, Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasındaki görüşmeler "çöküşün eşiğinde" şeklinde. Gemini'nin kurucu ortağına göre politikacılar, farklılıklarından çok doların değeri hakkında çılgınca değişen miktarlarda para ile aynı hedef için plan yapabilirlerdi. Büyük teşvik paketleri hiper enflasyona yol açabilir ve ABD dolarının değerini zayıflatabilir. Cameron Winklevoss, "Bu bir uyandırma çağrısı" dedi.

ABD'deki milyonlarca insan, salgın nedeniyle ekonomik kilitlenmelerden muzdaripken işini kaybetti. Coinbase CEO'su Brian Armstrong, 1.200 dolarlık ödemelerin Mart ve Nisan aylarında nasıl arttığını açıkladığında, bazı insanlar ilk teşvik paketini bitcoin'lere yatırdılar.

Daha önce, Beyaz Saray ekonomi danışmanı Larry Kudlow, 23 Temmuz'da ilk kez açıklanan kabaca 1 trilyon dolarlık teşvik paketinin bir parçası olarak Amerikalıların 1.200 dolarlık bir çek daha alacağını doğrulamıştı. Demokratlar ve Cumhuriyetçiler müzakereye devam ettiği için teşvik paketi henüz tamamlanmadı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version