Tokenize Tesla? Aave'nin CEO'sundan Elon Musk'a Heyecan Verici Öneri! 🔥

Tokenize Tesla? Aave'nin CEO'sundan Elon Musk'a Heyecan Verici Öneri

İkinci en büyük DeFi kredi protokolü Aave'nin CEO'su, Elon Musk ve Tesla'ya heyecan verici bir öneride bulundu.

Protokollerde kilitlenen toplam değer hızla 7 milyar dolara yaklaştıkça DeFi alanı popülerliğini artırmaya devam ediyor. Bu artışa neden olan protokollerden biri Aave'dir.

Aave
Tokenize Tesla? Aave'nin CEO'sundan Elon Musk'a Heyecan Verici Öneri
Ancak piyasanın dikkatini çeken tek şey kesinlikle bu değil. Diğer yerlerde, geleneksel finans alanında, Tesla hisselerinin fiyatı yılın başından bu yana %360'ın üzerinde arttı.

Bununla birlikte, Aave'nin CEO'su Stani Kulechov, Elon Musk'a ilginç bir öneride bulundu.

Tokenize Tesla?


Şu anda en büyük ikinci DeFi kredi protokolü olan Aave'nin CEO'su ve Kurucusu, Elon Musk'a ilginç bir öneriyi Twitter üzerinden paylaştı.

Kulechov, "bir gün Tesla'yı tokenize etmekten heyecan duyacağını" söyledi. Şimdi, pek çok kişi onun tokenize edilmiş şirket hissesine atıfta bulunduğunu düşünüyor, ki bu yeni bir şey değil.

Ancak Aave'nin CEO'sunun aklında başka bir şey vardı:

Bir gün Tesla'yı tokenize etmekten, insanların arabaları Aave'de USDC'yi teminat olarak kullanmalarına izin vermekten ve uygun fiyatlı Mars gezileri için harcamaktan heyecan duyacağım. Buna DeFi deniyor ve finansmanı iyileştirmeye geliyor.
Tabii ki, bu konuda tamamen ciddi olması pek olası değil çünkü bunun işe yaraması için pek çok teknik imkansızlık var.

Yine de, DeFi'ın sıradan insanların yaşamlarına nasıl uygulanabileceğini düşünmek ve mevcut varlıklardan yararlanmalarına yardımcı olmak oldukça heyecan verici.

Tesla'nın Etkileyici 2020'si

Dünkü işlem seansında, Tesla (TSLA) hisseleri %6'dan fazla değer kazandı ve 2.001.83 dolardan kapandı ve 2.021 dolar ile rekor kırdı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version