Ripple'ın Bir Sonraki ODL Koridoru Japonya ile Güney Kore Arasında Olabilir 🔥

Ripple'ın Bir Sonraki ODL Koridoru Japonya ile Güney Kore Arasında Olabilir
Her geçen hafta ve ayda Ripple, dünya havale pazarını ele geçirmek amacıyla ilerliyor. Global Payments Network, RippleNet, ödeme uzlaştırma sürecini kolaylaştırma ve sabitleme planlarının bir parçası olarak dünyanın dört bir yanından birçok müşteriye katıldı.

Yakın tarihli bir gelişmede, daha önce bilinmeyen yeni bir ODL koridoru, iki Asya ülkesi - Japonya ve Güney Kore arasında keşfedilmiş olabilir.

Bir XRP uzmanına göre, bir işlemin yapıldığını kaydetti kaynak fiat olarak Güney Kore Wonu kullanıldı. Alıcı borsası Bitbank idi ve Japon Yeni'de transfer edilen fonları aldı. Bu, iki ülke arasında geliştirilmekte olan bir koridor olabileceğini düşündürmektedir.

Bununla birlikte, henüz hiçbir şeyin doğrulanmadığı veya onaylanmadığı belirtilmelidir. Ne Bithumb ne de Bitbanks resmi olarak RippleNet üyesi olarak ilan edilmemiş olsa da, sadece Ripple müşterileriyle birlikte katılan borsaların kim olduğunu gerçekten bilecekti. Aslında, söz konusu işlem iki ülke arasındaki koridoru kontrol etmek için gerçekten bir test olabilir.

Güney Kore'nin bu koridorun bir parçası olabileceği önerisi, ülkenin para transferi hizmet sağlayıcıları hakkındaki kurallarının sadece 2017 yılında gevşemesi, banka dışı şirketlerin havale hizmetleri sunmalarına izin veren bir rahatlama ışığında ilginç bir gelişmedir. O zaman, Coinone perakende havale ürünü Cross'u tanıtmak için RippleNet'e geçmek için gerçekten hızlıydı, Tayland ve Sri Lanka gibi pazarlardaki ödemeleri işlemek için kullanıldı.

Ripple, Asya'da, çoğunlukla SBI Japonya ile olan ortaklığı nedeniyle önemli bir varlığa sahiptir. İkisi arasındaki ortak girişim olan SBI Ripple Asia, birçok Asya borsalarının platforma atlamasına ve sınır ötesi ödemeler için XRP'den yararlanmasına yol açtı.

Son zamanlarda Ripple, sınır ötesi ödemeleri iyileştirmek için Güney Kore'den Sentbe, Hanpass ve WireBarley gibi sekiz müşteri daha ekledi . Sentbe, Filipinler, Endonezya, Vietnam, Japonya ve Çin dahil olmak üzere Güney ve Kuzeydoğu Asya koridorlarına odaklanırken, WireBarley Avustralya'dan Yeni Zelanda, Vietnam, Hong Kong, Japonya ve ABD'ye olan erişimini genişletti.

Ripple henüz Japonya ve Güney Kore arasındaki bu koridorun aktif durumunu doğrulamamış olsa da, şirket için organik bir hareket gibi görünüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version