Mastercard, Kripto Paralar İçin Wirex'le Anlaştı!

Mastercard, Kripto Paralar İçin Wirex'le Anlaştı

Amerikan çok uluslu finansal hizmet devi Mastercard, kripto para birimi ile ilgili programını genişletiyor. İlk yerli dijital varlık üyesi İngiltere merkezli ödeme işlemcisi Wirex oldu.

Artan ilgi ve kripto paralara yönelik artan kabul oranları nedeniyle Mastercard, Accelerate adlı programıyla kripto para birimi girişiminin genişlemesini açıkladı.

İngiltere merkezli ödeme işlemcisi Wirex, programın ilk dijital varlık yerli üyesi oldu ve Mastercard, diğer kripto para birimi projelerini büyüyen ağa katılmaya davet ediyor.

Mastercard Kripto Para Projelerini Ağırlıyor


Bugün erken saatlerde yapılan açıklamaya göre, ABD merkezli finansal hizmet behemoth, kripto para birimi katılımını ikiye katladı. Şirket, dijital varlık programını “kripto para alanında yenilikçi deneyimler benimsemek ve yaratmak için genişletiyor.”

Sözde hızlandırma programı, ürün geliştirme ve uygulamalarının ilk aşamalarında çeşitli bileşenlere sahip ortaklara destek sağlayacak. Bunlar pazara girişten ürün lansmanına ve uluslararası genişlemeye kadar değişebilir.

Açıklamada ayrıca, MasterCard'ın gelecekteki kripto para ortaklarının birkaç hafta içinde tam bir onboarding alabileceği vurgulandı. Şirket ayrıca "ortaklık ilkelerine olan bağlılığını korurken, ortak ürünler için pazarlanma süresini azaltmak için onay süreçlerini kolaylaştırdı.”

MasterCard'ın dijital varlık endüstrisindeki gelecekteki ortaklarından çeşitli gereksinimleri var. Bunlar, yeterli tüketici koruması sağlamayı, tüm paydaşlar için eşit bir oyun alanı sağlamayı ve geçerli tüm yasa ve yönetmeliklere tam olarak uymayı içeriyor.

Mastercard'daki dijital varlık, Blockchain ürünleri ve Ortaklıklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Raj Dhamodharan'a göre, bu genişleme kripto para birimi endüstrisinin artan popülaritesinin bir sonucudur:

Kripto para piyasası olgunlaşmaya devam ediyor ve Mastercard, günümüzün dijital ekonomisinde tüketiciler ve işletmeler için güvenli deneyimler yaratarak ileriye doğru ilerliyor.


Wirex İlk Oldu

Mastercard, program genişlemesinin yanı sıra, girişiminin ilk resmi kripto para birimi ortağını açıkladı. İngiltere Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından da lisanslanan Londra merkezli dijital varlık ödeme işlemcisi Wirex'e Mastercard asıl üyeliği verildi. Sonuç olarak, Wirex artık doğrudan ödeme kartları verebilir.

Entegrasyonun ardından, Wirex kart kullanıcıları dijital varlık fonlarını fiat para birimlerine dönüştürebilir ve Mastercard'ı kabul eden herhangi bir satıcıda harcayabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version