Coinbase, Facebook'un Eski Başkan Yardımcısı Paul Grewal'ı İşe Aldı!

Coinbase, Facebook'un Eski Başkan Yardımcısı Paul Grewal'ı İşe Aldı
Kripto para borsası Coinbase, Facebook'un eski başkan yardımcısı ve baş hukuk müşaviri yardımcısı Paul Grewal'ı hukuk müşaviri olarak işe aldı.

Kaliforniya'daki eski bir ABD sulh hakimi ve Facebook Genel danışman Yardımcısı Paul Grewal, kripto para borsası Coinbase'in yasal ekibine liderlik edecek. Kripto para borsası Coinbase, blogunda eski Facebook Başkan Yardımcısı Grewal'ın kripto para farkındalığının ve benimsenmesinin bir sonraki aşamasının yolunu açmasına yardımcı olacağını açıkladı. Yeni baş Hukuk Görevlisi ayrıca yasal ekibi coinbase ortakları olarak finansal hizmetler düzenleyicileri ile yönetecek, yeni ürün, hizmetler geliştirecek ve başlatacak.

"Grewal, yargıç olarak beş yıl boyunca binden fazla vakayı denetledi“


Kripto para borsası Coinbase, Paul Grewal'ın beş yıl boyunca yargıç olarak binden fazla davayı yönettiğini ve” Apple v. Samsung ve Oracle v. Google'da, teknolojiyle ilgili iki önemli yasal davada kilit rol oynadığını belirtti. Kripto para borsası, eski baş hukuk Danışmanı Brian P. Brooks'un iki yıl sonra borsadan ayrılmasından iki ay sonra haber randevusunu açıkladı. Brooks'un ayrılmasından sonra açılan Coinbase'in “veri tesisatçısı” Plaid'e karşı son bir sınıf davası davasından etkilenip etkilenmediği belli değil.

Coinbase kullanıcıları, gizlilik endişeleri nedeniyle 200 milyon dolarlık btc'yi geri çekti


Kripto para ticaret platformundan sonra, coinbase analitik platformu iç gelir servisi (IRS) ve uyuşturucu uygulama İdaresi'ne (DEA) lisanslamayı teklif etti, Borsa kullanıcıları 200 milyon dolarlık bitcoin'i çekti. Bununla birlikte, kripto para borsası yalnızca IRS ve DEA'YA kamuya açık verilere aerodinamik erişim sağlayacağını iddia etti. Coinbase'in hükümet teklifi, müşterilerinin birçoğunun fonlarını geri çekmesine ve borsayı kullanmayı bırakmasına, sosyal medyada #BoycottCoinbase ile borsası kamuya duyurmasına neden oldu. Coinbase hareketi kripto para topluluğunda birçok kişi tarafından eleştirildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version