Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaşan Chainlink, İlk 10'a Girdi 🔥

Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaşan Chainlink, İlk 10'a Girdi

Kuşkusuz, bugün kripto para piyasasında dikkat çeken nokta tamamen Chainlink (LINK) üzerindedir. Token'ın fiyatı yaklaşık %40 artarak 8.480 dolara ulaştı ve yükselen tüm dirençleri parçaladı.

Chainlink (LINK) Fiyat Patlamaları


Son 24 saatte fiyatı yaklaşık %40 oranında arttığı için tüm gözler Chainlink'e (LINK) odaklandı. Kripto para birimi, Binance'de 8.480 dolara yükselmeyi başardığı için tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Fiyat o zamandan beri geri çekildi, ancak yazının yazıldığı sırada hala %17 artış seviyesinde ve 7.82 dolar civarında işlem görüyor.


LINK 6 Temmuz'daki en yüksek seviyesini kırdı. O zamanki belirgin neden, Çin'in Blockchain Servis Ağını Hangzhou Blockchain Uluslararası Haftası'nın açılış töreninde tanıtmasıyla her şey başladı.

Resmi açıklamalara göre, ağ zaten Çin'deki 100'den fazla şehirde halka açık şehir düğümleri kurmuş ve bu da onu dünyanın en büyük blok zinciri altyapı ağı haline getirmişti. Daha önce ülke, ani fiyat patlamasını açıklayabilecek Chainlink oracle entegre edeceğini açıklamıştı.

O zamandan beri LINK, alternatif kripto para birimleri etrafındaki devam eden aldatmaca ile birlikte, en son dalgalanmayı açıklayabilen fiyat keşif bölgesinde. Bununla LINK, şu anda piyasa değeri açısından onuncu en büyük kripto para olduğu için en önde gelen projelere girmeyi başardı.

Aynı zamanda, kripto para piyasasının geri kalanı biraz durgun.


Yukarıdaki görselde görüldüğü gibi, büyük başlıklı altcoinlerin çoğu, %1 ile % -1 arasında hafif kazanç ve kayıpları işaret ediyor. Bitcoin'in hakimiyeti son 24 saat içinde biraz arttı.

Bitcoin Durgun Kalıyor


Bitcoin'in fiyatı görünüşte 9.300 civarında.

Bitcoin fiyatındaki büyük bir hareket, şu anda gelişen altcoinlere bir damper koyabilir. Her halükarda, 9.300 dolar ile 9.400 dolar arasındaki alan, izlenmesi gereken acil direnç olmaya devam ediyor. Aşağıdan, 9.000 dolar en önemli destek hattı olarak şekillendi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version