Cardano: Shelley Mainnet Yayında, Daedalus Cüzdan Yükseltildi 🔥🔥🔥

Cardano: Shelley Mainnet Yayında, Daedalus Cüzdan Yükseltildi

Charles Hoskinson, Shelley döneminin başlangıcını resmen doğruladı. Byron'un lansmanından sonra beş yıl süren sıkı çalışmadan sonra geliyor. Shelley, Cardano'nun Ademi merkeziyetçiliğini işaret ediyor. Lansman, sorunsuz bir geçiş için kapsamlı kontrollerle tamamen yönetilen ve titizlikle yürütülen bir hard fork'tu.

Cardano: Shelley Mainnet Yayında, Daedalus Cüzdan Yükseltildi


Shelley mainnet, konsensüs protokolü Ouroboros Praos'a geçtiğinde 320'den fazla node'la başlatıldı. Şimdiye kadar, zincirde 110'dan fazla stake havuzu kaydedildi.

En önemlisi, yükseltmeye Daedalus cüzdanının yeni bir sürümünün piyasaya sürülmesi eşlik etti. Yeni Shelley'le uyumlu cüzdan, 24 kelimelik bir cüzdan kurtarma ifadesine sahip.

Ledger ve Trezor gibi üçüncü taraf cüzdan sağlayıcılarında saklanan ADA sahipleri yeni ürün yazılımı için beklemelidir.


Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Ledger ve Trezor cihazınızı Daedalus ve Yoroi ile birlikte kullanabileceksiniz. Tebrikler. Ayrıca, Ledger ile stake yapmak mümkün olacak. Trezor kullanıyorsanız bir sonraki ürün yazılımı güncellemesine kadar beklemek zorunda kalacaksınız.

Öte yandan, Yoroi mobile'da nihai sürümden önce Yoroi tarayıcı uzantısına delegasyon mümkün olacaktır.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version