Bitcoin ve Bazı Altcoin'lerin 2030 Fiyat Hedefi. Bu Rakamlar Mümkün mü?

Bitcoin ve Bazı Altcoin'lerin 2030 Fiyat Hedefi

Bitcoin'in geleceğine dair kapsamlı bir rapor, önde gelen kripto para biriminin 397.000 dolara yükselebileceğini buldu - ancak bir gecede olmayacak.

Lihtenştayn merkezli Kripto Para Araştırma Raporu'nun son analizi, BTC'yi hedeflenebilir pazarına (TAM) göre değerlendiriyor. Terim, belirli bir ürün veya hizmet için toplam gelir fırsatını tanımlamak için kullanılır.

Rapora göre, Bitcoin'in bir para birimi olarak kullanılmasının uzun vadede Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi altcoinlerden daha fazla olacağı varsayılıyor ve firmanın analistleri, BTC'nin benimsenme eğrisinin en başında olduğunu ifade ediyor.

Firma, analizinin mütevazı piyasa penetrasyonu varsayımlarına dayandığını, yani kripto para biriminin değer, havale, offshore mevduat, oyun, çevrim içi kumar, bankacılık dışı finansal hizmetler, borç verme, mikro ödemeleri içeren tüm hedef adreslenebilir pazarın %10'una nüfuz edeceğini ifade ediyor.

“Kripto paralar için hedeflenebilir pazar yaklaşık 212 trilyon dolar. En büyük kullanım örnekleri arasında 126 trilyon dolar değerinde tüm küresel fiat para birimleri ve küresel değeri 42 trilyon dolar olan tüketici kredileri de dahil olmak üzere bir değişim aracı yer alıyor.

Bitcoin önümüzdeki on yıl içinde bu pazarın %10'una nüfuz etseydi, her Bitcoin 2030'da 397.000 dolar değerinde olacak. ”

Rapor ayrıca Bitcoin'in işlem hızını, gizlilik paralarının durumunu ve USDT'nin BTC'nin fiyatı üzerindeki etkisini de analiz ediyor.

Altcoin pazarına gelince, firmanın analistleri önümüzdeki on yıl içinde dört önde gelen kripto paranın potansiyel fiyatlarına baktılar. 2030 yılına kadar Ethereum'un tahmin edilen fiyatı 3.644 dolar.

Raporda göre son olarak Litecoin 2.252 doları hedefliyor, Bitcoin Cash 13.016 dolar ve Stellar aynı zaman diliminde 7.81 doları hedefliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version