300 Dolar Bitcoin Hediyeli Yarışmayı Kaçırmayın! 🔥🔥🔥 - Bitamp

bitcoin hediyeli yarışma
Bitamp adresine gitmek için tıklayın:
https://bit.ly/BitampBitcoinCuzdani
Bitamp yarışma formu:

Kriptosozluktv.com - Bugün sizlere toplamda 300 dolar Bitcoin hediyeli bir yarışmadan bahsedeceğiz.


Açık kaynak olduğunu ifade eden, internet üzerinden ulaşılsa da cüzdan kontrolünün bizde olduğunu ifade eden Bitamp, toplamda 300 Dolar (2050 TL) hediyeli bir yarışma başlattı! Yarışmaya katılıp bu formu dolduran 1 kişi tam 200 Dolar, diğer kazanan kişi ise tam 100 Dolar kazanacak!

Yarışmaya katılmak çok basit!

Cüzdan nasıl kurulur?

Öncelikle bu linke girip oradan Create New Wallet butonuna tıklamanız gerekiyor. Sonrasında size verilen (1) özel anahtar kelimeleri mutlaka saklamanız gerekiyor. Ardından kontrol amaçlı alttaki kutucuğa aynı anahtar kelimeleri girmemiz gerekiyor. (2) Sonrasında ise alttaki sarı butona tıklıyoruz.

Bitamp Cüzdanı ve 300 dolarlık yarışma için tüm detayları aşağıdaki Kripto Sözlük videosundan izleyerek öğrenebilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version