John McAfee 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Tahminine “Saçmalık” Diyor

John McAfee 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Tahminine “Saçmalık” Diyor
Tartışmalı kişilik John McAfee, gelecekteki Bitcoin fiyatına ilişkin önceki tahminini reddetti ve insanlara "uyanmalarını" söyledi. John McAfee Bitcoin fiyatının 1 milyon dolar olacağını tahmin etmişti

Eksantrik bir kripto para savunucusu John McAfee ve İngiliz-Amerikalı girişimci, bir tweet attı ve Bitcoin fiyatının önceki yıl tahminine bu yıl sonuna kadar 1 milyon dolar isabet ettiğini söyleyerek “saçma” tahminine inanan insanlara uyanmalı dedi. Bitcoin'in neden 1 milyon dolara ulaşamadığını açıklamaya devam etti ve Bitcoin 1 milyon dolara ulaşırsa piyasa değerinin tüm Kuzey Amerika Kıtasının GSYİH'sından daha yüksek olacağını düşündü.

McAfee: Bitcoin en sakat kripto para teknolojisi

John McAfee, uzun zamandır var olan teknoloji endüstrisinde tartışmalı bir figür. Son tweetinde McAfee, Bitcoin'i “en sakat” kripto para teknolojisi olarak nitelendirdi. İlk kez kripto para birimi Bitcoin'e atıfta bulunarak böyle bir şey söylemedi. Bu yılın başlarında, Bitcoin'i “eski” teknoloji olarak nitelendirmişti.

McAfee, gizlilik odaklı kripto para birimleri hakkında vokallik yapıyor. Farklı kripto para birimlerinin farklı kullanımlara ve farklı özelliklere sahip olduğuna inanıyor. Son zamanlarda McAfee, Ghost adlı kendi gizlilik odaklı parasını tanıttı ve hem madalyonun hem de HEX adlı yeni bir kripto para biriminin bitcoin'den daha fazla insanı kriptoya çekebileceğini iddia etti.

Tim Draper iddialı bitcoin tahminine sadık kalıyor

John McAfee, önümüzdeki yıllarda bitcoin'in fiyatı hakkında iddialı bir tahmin yapan tek kişi değil. Tanınmış milyarder yatırımcı Tim Draper, bitcoin fiyatı hakkında oldukça büyük bir yükseliş bekliyor. Yatırımcı, önde gelen kripto para biriminin önümüzdeki üç yıl içinde 250.000 dolara ulaşacağına inanıyor. BTC'nin fiyatının 2023 yılına kadar 250.000 dolara ulaşmasına yardımcı olabilecek çeşitli faktörler olduğuna inanıyor. Milyarder girişim kapitalisti, perakendecilerin kripto para ödemelerini kabul edebileceklerini anlayacağına inandığı için bitcoin ödemelerinin önümüzdeki üç yıl boyunca artacağını bekliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version