Tyler Winklevoss: Bitcoin ABD Doları'ndan Çok Daha Değerli

Tyler Winklevoss: Bitcoin ABD Doları'ndan Çok Daha Değerli
Kripto para borsası Gemini'nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss, son piyasa düzeltmeleri hakkında tweet attı ve Bitcoin'in ABD dolarından çok daha anlamlı bir değere sahip olduğunu söyledi.

Federal Reserve tarafından devam eden benzeri görülmemiş ABD doları baskısı, birçok kişinin ABD dolarının zarar görmeden hayatta kalıp kalamayacağını merak etmesine neden oldu. Bazı insanlar, doların hala önemli bir hakimiyete sahip olmasından dolayı çıkarımların yıllarca gelmeyebileceğine inanırken, diğerleri doların zaten parlaklığını kaybettiğine inanıyor. Kripto borsası Gemini'nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss da Fed'in ABD doları sınırsız baskısını söylemek için Tweet attı.

Bitcoin, ABD Doları'ndan çok daha anlamlı bir değere sahiptir

Tyler Winklevoss, Satoshi'nin sakladığı Bitcoin'leri sattığı boş spekülasyonun sebebiyle gelen en son piyasa düzeltmesi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Başka bir tweet'e karşılık olarak, Gemini kurucu ortağı Bitcoin'in Çarşamba günü Satoshi söylentilerinden sonra burun kanaması geçirdiğini açıkladı. “Bitcoin'in değerinin ABD dolarına kıyasla ne kadar daha anlamlı olduğunu gösteriyor.” Winklevoss ayrıca, 40 BTC uzun zamandır uyuyan bir hesaptan taşındığında yatırımcıların ilgilendiğini, ancak Fed'in şu anda duyarsızlaştırıldığı için trilyonlarca "tuvalet kağıdı" bastığını umursamadıklarını belirtti.


1 Bitcoin Kaç Dolar?

Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin fiyatı şu anda 9.100 $'ın biraz üzerinde işlem görüyor. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin için kısa vadeli tahmin boğa. Tyler Winklevoss attığı bir diğer tweet'inde ise Perşembe günü, bazı hükümetler yakında Bitcoin lehine altın stratejilerini yeniden düşebilir dedi. Bu, Venezuela'nın adına 1 milyar dolar olduğu tahmin edilen altın rezervlerini serbest bırakmayı reddettikten sonra İngiltere Merkez Bankası'na dava açtığı raporlarının ortaya çıkmasıyla geldi. Winklevoss, İngiltere Bankası ile Venezuela arasındaki bu çatışmanın bazı hükümetleri, merkezi olmayan ve tartışılmaz olan lider kripto para Bitcoin lehine altın stratejilerini yeniden düşünmeye zorlayabileceğine inanıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version