Harry Potter'ın Yazarı JK Rowling'in Bitcoin Tweet'ine Elon Musk ve Vitalik Buterin'den Yanıt!

Harry Potter'ın Yazarı JK Rowling'in Bitcoin Tweet'ine Elon Musk ve Vitalik Buterin'den Yanıt!
Popüler İngiliz yazar JK Rowling, lider kripto para birimi Bitcoin'in arkasındaki mantığı anlama konusundaki zorluklarını ifade etmek için Twitter attı. Twitter'daki kripto para topluluğu, ödüllü yazarı kripto para biriminin yapısı hakkında aydınlatacak kadar cömertti. Vitalik Buterin de dahil olmak üzere kripto para alanından en önemli kişiler, Bitcoin'in oldukça “karmaşık” kavramlarını ödüllü yazara anlatmaya yardımcı oldu. Milyarder mühendis Elon Musk da katılınca sohbet daha ilginç hale geldi ve beklendiği gibi Twitter'daki kripto para topluluğunu heyecanlandı.
Telsa'nın CEO'su ve en etkili girişimcilerden biri olan Elon Musk, JK Rowling'e, merkezi kuruluşlar tarafından kontrol edildiğini belirten Fiat para birimlerine kıyasla, Bitcoin'in daha iyi yapılandırılmış ve böylece daha güvenilir olduğunu açıklayarak BTC'nin değerini bir kez daha vurguladı. Musk ayrıca şu anda sadece 0.25 BTC'ye sahip olduğunu ve bu da şu anda yaklaşık 2.350 $ değerinde Bitcoin olduğunu açıkladı. Ancak sosyal medya platformundaki şakalarıyla tanınan Elon Musk'ın bu dediği yine bir şaka olabilir.
Elon Musk, kripto para birimlerinin gelecekte fiat para birimlerinin yerini alabileceğine inanıyor.

Bu yılın başlarında, Tesla CEO'su Elon Musk Tesla Podcast'te, kripto paralar finans dünyasında hızla yer kazanırken, yasa dışı işlemlerin doğrulanmasına yardımcı olan bir köprü olarak işlev gördüklerini belirtti. Ancak, kripto para birimlerinin gelecekte fiat para birimlerinin yerini alabileceğini söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version