Ethereum Tahmini: Bu Rallide ETH Fiyatı 290 Dolara Yükselebilir

Ethereum Tahmini: Bu Rallide ETH Fiyatı 290 Dolara Yükselebilir
Ethereum, geçtiğimiz gün Bitcoin ve diğer büyük altcoinlerin yanı sıra fırladı. Bu artış, 200 $ 'ın altında uzun bir yan ticaret döneminden sonra geldi. Görünüşe göre alıcılar daha fazla yükseliş için temelleri atmaya çalışıyorlar.

Bir analist, ETH'nin 290 $ 'ın üzerinde yıllık en yüksek seviyelere ulaşmasının kolay bir yolu olduğuna inanıyor. Bu fırsatın gerçekleşmesi için, alıcıların Ethereum'un son haftalarda yarattığı devasa ticaret aralığının üst sınırını aşmak için yeterli satın alma baskısı oluşturması zorunlu olduğu ifade ediliyor.

Ethereum ivme kazanıyor


Makale sırasında, Ethereum şu anki fiyatı olan 220 $ ile işlem görüyor. Bu, satıcıların satmaya çalıştığı dünün başında belirlenen 205 dolarlık günlük en düşük seviyelerden dikkat çekici bir sıçrama.

ETH'nin mevcut gücünün çoğu, Bitcoin'in gücüne dayanmaktadır. Kripto para birimi Bitcoin ise şu anda 9.400 $ üstünden işlem görüyor. Son zamanlarda 8,800 $' lık temel desteği savunduktan sonra ortaya çıkan dikkate değer bir yükseliş oldu.


9.000 dolarlık bölgenin dirençle dolu olduğunu belirtmek önemlidir. Bu nedenle, lider kripto para birimi Bitcoin, oradaki güçlü satış baskısı boyunca gidemediği takdirde önemli ölçüde düşebileceği de ifade ediliyor.

BTC'nin kısa vadeli eğiliminden bağımsız olarak, Ethereum için analistler giderek daha iyimser hale geliyor. Tüccar Galaxy, Ethereum fiyatının 250 dolara yükseleceğinden şüphelendi ve varsayımını aşağıdaki grafikte gösterdi:

Yukarıda da görüldüğü gibi, bu hedef son aylarda oluşan azalan bir trend çizgisi ile de örtüşmektedir. Ancak, tüccar Patel yükseliş eğiliminin kaçınılmaz olarak durduğuna inanmıyor.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version