Alman Bankası Bitwala Kullanıcıları Artık Bitcoin Sahibi Olabilir!

Alman Bankası Bitwala Kullanıcıları Artık Bitcoin Sahibi Olabilir
Alman bankası Bitwala, yeni Bitcoin Faiz Hesabı sayesinde kullanıcılarına %4.3'e varan faiz oranları sunuyor. Kullanıcılar banka hesaplarında Bitcoin'e sahip olabilir ve sahip oldukları Bitcoin miktarına bağlı olarak faiz elde edebilir.

Yayınlanan bir rapora göre, Alman bankası Bitwala, önde gelen kripto para birimi Bitcoin'i hesabında tutmaya ilgi duyan ilk klasik fiat bankası oldu ve diğer üç DeFi DApp'i de benzer ürünler sunmaktadır. Alman neobank'ının 80.000 kullanıcısı artık banka hesaplarındaki önde gelen kripto para birimi Bitcoin'i satın alabilir, tutabilir ve faiz kazanabilir. Alman Bitwala, bu hizmeti kullanıcılarına sunmak için kripto para birimi kredi platformu Celsius Network ile de ortaklık kurdu.

Alman bankası Bitwala, 32 Avrupa ülkesinde fiat ve kripto hizmetleri sunuyor

Alman neobank Bitwala önde gelen Alman bankası SolarisBank AG'nin lisansı altında 32 Avrupa ülkesinde fiat pra ve kripto para hizmetleri sunmaktadır. Banka kullanıcıları 30 Euro değerinde BTC satın alabilir ve ücretsiz Bitcoin Faiz Hesaplarında tutabilir ve haftalık olarak faiz ödemeleri alabilirler. Hesaplardaki kripto para birimi, Celsius Ağı üzerinden 'güvenilir ortaklara' verilir. Kripto para fonları hemen fiat'a dönüştürülebilir.

Bitwala'nın CEO'su, Bitcoin'e güvenin arttığını söylüyor

Bitwala'nın CEO'su Ben Jones, şu anda daha fazla insanın Bitcoin'e güvendiğini söyledi. Bitwala bunun günlük köprüsü ve bankanın şu anda dünyanın önde gelen kripto para kredisi sağlayıcısı Celsius Network ile ortaklık kurmasını sağladı, böylece müşterilerin konumlarından bağımsız olarak Bitcoin varlıklarından faydalanabileceğini de sözlerine ekledi. Neobank girişimleri son dört yılda fiat ve kripto para finans endüstrileri arasında köprü kurmak amacıyla ortaya çıktı. Ancak bunlardan sadece birkaçı tam bankacılık lisansı almıştır ve hiçbiri Bitcoin yatırım hesabı sunmamaktadır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version