Yeni Gerçekliğe Hoş Geldiniz 🔥

Bitcoin
Sanal gerçeklik her zamankinden daha gerçekçi hissettiriyor. Birkaç yıl önce teknolojiler o kadar gelişmiş değildi. Günümüzde bilim adamlarının bize sundukları ise gerçeküstü görünüyor. Genişletilmiş gerçeklik hem artırılmış gerçeklik hem de sanal gerçeklik (AR / VR) içerir. Bu tür cihazların uygulamaları gerçekten eğlencelidir.

Sanal Gerçeklik - Sonsuzluğa Giden Yol


Tüketici pazarı kendi kurallarını belirler ve uygular. 2020 yılında XR (genişletilmiş gerçeklik) teknolojisine yaklaşık 19 milyar dolar harcanacağı tahmin edilmektedir. Bu alan yoğun bir şekilde gelişiyor ve büyüyor ve çok yakın gelecekte karşılaşabileceğimiz atılım, icatlar ve fikirleri sadece biraz hayal edebiliyoruz.

Kripto para birimleri, Bitcoin dahil, sadece birkaç kişinin başa çıkabileceği bir şeydi. Bugünlerde onlarla çalışan insan sayısı 6 milyona ulaştı. BTC, dünyanın her yerinde, her türlü satın alma işlemini gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz normal bir para birimi olarak kullanılır.

XR ve kripto para biriminin birçok ortak noktası var. Kullanıcılarına yeni olanaklar sunmaya, geliştirmeye ve yeni olanaklar sunmaya devam ediyorlar. Brian Armstrong'a göre, gezegenimiz bir gün tamamen dijital bir dünyaya dönüşebilir.

Kripto para blok zinciri teknolojisi sanal dünyaya girdi ve insanlar sahip olduğu tüm potansiyeli mükemmel bir şekilde fark etti. Uzmanlar, bu tür yeniliklere büyük talep ve ihtiyaç olacağına inanıyor.

Sanal dünyalar ve orada yapılan işlemler belirli bir bölgeye veya ülkeye bağlı değildir. Sınırlar ve kısıtlamalar yoktur ve insanlar evrensel olan bir para birimini kullanabilirler. Dahası, para transferi çok daha hızlı gerçekleştirilir ve herhangi bir özel bilgi gerektirmez.

Neden Decentraland'a İhtiyacımız Var?


Decentraland tam olarak Genesis City'nin bulunduğu yerdir. Sanal araziler satın alabileceğiniz yer burası. Herhangi bir kullanıcı bu sanal dünyanın bir parçası olabilir. Platform MANA etrafında oluşturulmuştur. Bu, çeşitli hizmet ve mal ticareti için Blockchain teklifine dayanan bir jeton olarak tanımlanabilir.

Oyun, kullanıcıların LAND'larını yönetebileceği, satabileceği ve satın alabileceği tamamen merkezi olmayan bir pazar yeri içeriyor. Kullanıcı iş geliştirme hakkında çok şey bilen yaratıcı bir kişiyse, olanaklar sınırsızdır.

Kullanıcılar bu tür etkinliklere girdikten sonra, yakında MANA'dan nasıl yararlanabileceklerini anlarlar. Temel kurallara hakim olmak çok az zaman alır. Bununla birlikte, bir uzman olmak için, kendini yeterince kendini adamış ve kalıcı hissetmelidir.

CEEK'ten Kazanılan Deneyimler


CEEK, umut vaat eden VR'nin ne olduğunu kanıtlamanın bir başka yoludur. Ayrıca, kullanıcıları her türlü etkinliği sunarak eğlendirmek için kripto para kullanır. Kullanıcılar kendilerini oyunlarla, konser mekanlarıyla ve sinemalarla dolu dijital bir şehirde bulurlar.

VR kulaklıkların üretimi, şirketi öngörülmesi zor bir şeye yönlendirdi. İçerikleri orijinal değil - misyonları plak şirketleri, tiyatro şirketleri ve spor takımlarıyla işbirliği yapmak ve daha sonra etkinlik yayını yapmaktır.

Başarılı İlişki Simbiyozu


Belirlenen gerçek, XR endüstrisinin büyümeye ve olgunlaşmaya devam etmesi durumunda kriptodan büyük ölçüde faydalanabileceğidir. Daha sonra anahtar faktörlerden biri, bazı sektörlerde bir sorun gibi görünen mülkiyet hakları haline gelir. VR sonsuz bir para kazanma kaynağı gibi görünüyor. Blockchain teknolojisi sayesinde, içerik oluşturucular gelirin onlara ulaştığından emin olabilirler.

Teknoloji, filigranları izlemeyi ve kopyaları tespit etmeyi kolaylaştırır. Ayrıca içerik sahiplerinin korsanlığı önlemesine izin verir. Artık film stüdyoları video erişimini ve dağıtımını kontrol edebilir, denetleyebilir ve yönetebilir. Bir izleyici videoyu oynatmaya başlamadan önce erişim için doğrulamadan geçmesi gerekir. Sonuç olarak, videonun uygunsuz kullanımı tamamen ortadan kaldırılabilir.

Parlak Perspektif


Dijital para birimleri dijital bir dünya gerektirir. Bu tür yenilikler için tek doğal ortam budur. VR'nin sunduğu şey, gerçek dünyada da etkili bir şekilde kullanılır ve uygulanır ve hepimiz için daha uygun hale getirir. VR projeleri, platformlarında etkileşim kurarken ortaya çıkıyor ve sorunsuz deneyimlere izin veriyor. Hiç şüphe yok ki XR teknolojisi büyümeye devam edecek ve benimsenmesi de artacaktır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version