Halving Yaklaşırken Bitcoin (BTC) Hakkında Neler Konuşuluyor?

Dünyanın neresine giderseniz gidin lider kripto para birimi olan Bitcoin yatırımcının aklındaki temel soru şu: madencilik ödülü önümüzdeki ay yarı yarıya indiğinde, kripto para biriminin fiyatı önceki halving'lerden sonra olduğu gibi yükselecek mi? Yoksa zaten yeterince yüksekte mi?

Bitcoin "verimli bir pazar" olsaydı, Scoop'un son bölümünde görünen GSR Trading kurucu ortağı Rich Rosenblum'a göre muhtemelen fiyatlandırılacaktı.

Rosenblum, "Kripto ve hala benzersiz bir olayın ortasında salgın olarak ayrık bir pazarımız olduğunu düşünüyorum” diyor. Koronavirüs pandemisi sayesinde fiyattaki düşüşten dolayı, diyor ki: "Bence tamamen fiyatlandırılmamış durumda.”

Bugün bitcoin'in fiyatı 7.500 dolar civarında seyrediyor. Şubat ayı ortalarında 10.000 dolardan başlayan bir düşüş var.

Rosenblum, "Birkaç ay önce çok daha yüksek seviyelerde olduğumuz olduğumuz ve her gün madencilik ödüllerinden satış miktarının yarıya düşeceği göz önüne alındığında, bence önümüzdeki birkaç ay içinde olumsuz olmaktan çok yukarı yönlü olasılık var." diyor.


1 Bitcoin Kaç Dolar?

12 Mart'ta tarihi bir düşüş yaşayan Bitcoin yavaş yavaş kendini toparlıyor gibi görünüyor. Yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin 7.500 dolar civarında el değiştiriyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version