Google'da Bitcoin Halving Aramaları Zirve Yaptı!

Google'da Bitcoin Halving Aramaları Zirve Yaptı!
Google, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in yaklaşmakta olan yarılanma etkinliğini araştırmaya başladı ve muhtemelen yatırımcılar kripto para biriminin enflasyonunu yarıya indirecek olan etkinliğe ilgi duyduklarından kaynaklı Bitcoin halving'inin Google aramaları son birkaç aydır ciddi bir şekilde artmaktadır.

Google Arama Trendleri verilerine göre, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)'in yarılanmasına (halving) olan ilgi 2018'in ortasından bu yana hızlı bir artış sergiliyor ve 2016 yılında BTC'nin ikinci yarılanma etkinliğine girdiği arama ilgisini zaten aşmış durumda. Trend ilk kez 2016 yılında görülenlerden iki kat daha yüksek seviyelere yaklaşmak olduğuna dikkat çeken Arcane Research tarafından tespit edildi.

Etkinliğin tarihi yaklaştıkça bu yılın başlarında kripto para birimi Bitcoin ( BTC )'in halving'ine olan ilgide artış görülüyor. Halving sonrasında BTC'nin blok ödüllerinin blok başına 12.5 BTC'den 6.25 BTC'ye düşüşü yaşanacak. Enflasyonunu etkili bir şekilde yarıya indirecek.

Kripto para topluluğunda bir algı ise daha önce yaşanmış halving olaylarının ardını bir boğa piyasası izlediğinden kaynaklı olarak önümüzdeki halving sonrasında da Bitcoin (BTC)'de bir fiyat artışı yaşanacağına inanılıyor. Analistler arz düştükçe ve talep korundukça veya büyüdükçe kripto para biriminin değerinin kaçınılmaz olarak arttığını iddia ediyorlar.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version