FED Sürekli Para Basıyor, Peki Basmasaydı Neler Olurdu? Dolar Çökecek mi?

FED eğer para basmasaydı neler olurdu?
Önde gelen analistlerden biri olan PlanB, Amerikan Dolarının mevcut krizde yakında düşebileceğini ve FED dolar basmaya başlamamış olsaydı neler olacağını özetledi.

Twitter'da tanınmış analistlerden biri olan 
PlanB, teorik olarak doların ne kadar çabuk çökebileceğini ve FED'in  dolar için matbaayı çalıştırmasaydı sonuçlarının ne olacağından bahsettiği bir yazı yayınladı.

FED'in Para Basmaktan Başka Seçeneği Yoktu


Anthony Pompliano, John McAfee ve altın avukatı Peter Schiff gibi birçok kripto para takipçisi, Bitcoin tüccarları, yatırımcılar ve büyük ekonomistler, son zamanlarda uygulanan agresif QE önlemlerden dolayı Fed Reserve'in üzerinde ağır eleştiriler yapıyorlar.

PlanB, koronavirüs (COVID-19) ABD ekonomisi ve diğer ülke ekonomileri üzerindeki ağır sonuçlarına rağmen, başka bir yol olmadığını savunuyor. PlanB, Fed Reserve'in ne yaptığını ve nasıl biteceğini tam olarak biliyor. ABD Merkez Bankası'nın başka seçeneği yok. Matbaa para basmaya başlamasaydı, işler korkunç olurdu, dedi.

Başta özellikle büyük şirketler olmak üzere birçok restoran gibi küçük ve orta ölçekli işletmelerin ve işlerini kaybeden daha birçok kişinin zor bir duruma düştüğünü belirtti. En kötü şey, her şeyin toplumsal huzursuzluğa yol açabileceğidir - "sokaklarda yağmalayan, kapı kapı dolaşan çeteler" olursa sonuçlar çok daha korkunç olurdu dedi.

PlanB: Dolar Yakında Kırılabilir


Analist ayrıca birçok Bitcoin maksimalistinin yakın zamanda tercih ettiği bir konuya değindi. "Dolar çöküşü" Bu nedenle, birçok kişi BTC ve altının tek tedavi olacağı konusunda ısrarlarını sürdürüyor.

PlanB: Amerikan doları sadece bir yıl içinde çökeceğini çökecek.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version