Ethereum Kurucusundan Bitcoin Analizlerine Tepki!

Ethereum kurucusundan Bitcoin Analizlerine Tepki!
Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH)'un kurucu ortağı olan Vitalik Buterin'in son 5 yıl içinde çok yanlış olduğu ortaya çıkan birçok etkili, analist ve piyasa uzmanının yaptığı temelsiz tahminleri topa tuttu. Bu alanda aklı başında olan kişilerin aklı başında şeyler söylemesi için en azından sosyal bir teşvik olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bitcoin (BTC)'in kuruluşundan bu yana her zaman oldukça spekülasyona uğramış bir varlık olmuştur. Birçok pazar analisti ve tüccar, BTC fiyatının şimdiye kadar yüz binlerce dolar seviyeye ulaşacağı tahminlerinde bulundu ve bazı uzmanlar, Bitcoin (BTC)'in bazı yıllarda değersiz olacağını iddia etti. Vitalik Buterin ise bu konuyu şöyle ifade etti:

Bu son derece iddialı tahminlerden bazılarının, birkaç yıl içinde yanlış olduğu ortaya çıktı.
Vitalik Buterin, 5 yıl önce insanların korkunç bir şekilde yanlış ortaya çıktığı ve onlara gülmenin aşırı bir gelenek olduğunu söyleyerek tweet attığını söyledi. Bunu yüksek derecede etkisi olanlar için hesap verebilirlik çerçevesinin eksik olduğunu söyleyen bir tweet'e cevap verdi. Vitalik Buterin ayrıca aklı başında olan şeyleri söylemek için en azından sosyal bir teşvike ihtiyacımız olduğunu ve herkesin yanıltıcılığını hatırlatmamız gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, John McAfee'nin ünlü bir milyon dolarlık Bitcoin tahminini, güçlü etkisi olan kişilerin, büyük bir etkisi olduğu için görüşlerine daha dikkatli olması gerektiğini belirtmek için tweetledi. John McAfee, 2020'nin sonuna kadar lider kripto para Bitcoin fiyatının bir milyon dolara ulaşacağını öngörmüştü.

Vitalik Buterin ayrıca Nouriel Roubini tarafından Şubat 2018'de yapılan lider kripto para olan BTC tahminini vurguladı, Roubini Bitcoin'in sıfıra düşme yolunda olduğunu tahmin etti. Bu son derece radikal tahminlerin insanları varlıklarını panik halinde almasını veya satmasını nasıl etkilediği genellikle göz ardı edilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version