Tim Draper: Dünya Eski Haline Döndüğünde Günü Kurtaran Bitcoin Olacak!

Milyarder Tim Draper, dünya corona virüsü salgından kurtulduktan sonra, insanları bankaların ve hükümetlerin değil günü kurtaracak olanın Bitcoin olacağına inanıyor.

Corona virüs pandemisi tüm dünyadaki finansal piyasaların düşmesine neden oldu. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin bile tarihi bir düşüş yaşadı. Ancak, milyarder Tim Draper, dünya normale döndüğünde, Bitcoin (BTC)'in ülkelerin ekonomilerini kurtaracağına inanıyor.


Corona Virüsü Salgını Ekonomiye Büyük Zararlar Verir


Mağazalar, işletmeler ve fabrikalar tüm dünyada kapandığı için küresel bir durgunluk yaşanıyor. Şimdiye kadar, 205 binden fazla insanın corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı ve 8.000'den fazla insan hayatını kaybetti. Sonuç olarak 2013'ten beri en kötü günlerden birine tanık olduğu için Bitcoin bile corona virüsü salgına karşı bağışıklık kazanmıyor .

"Birçok insan, çökmekte olan ekonomiden virüsün kendisinden daha çok ölecek"


14 Mart'ta Tim Draper, korkunun virüsün kendisinden çok daha kötü olduğunu ve birçok insanın çökmekte olan ekonomiden dolayı corona virüsünden daha çok etkileceğini ifade etti. Ayrıca işletmelerin işletmelere açık kalması gerektiğini söyledi.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version