Kripto Para Topluluğu, ABD Başkanı Donald Trump'a Gülüyor

Kripto Para Topluluğu, ABD Başkanı Donald Trump'a Gülüyor
ABD Başkanı Donald Trump bu hafta sonu zafer turu atmaya karar vererek Cuma günkü finansal piyasalardaki ralliyi "tarihteki en büyük borsa artışı" olarak nitelendirdi. 😑

Küresel çalkantı pazarları sarstı ve politikacılar aniden borsadaki en büyük amigo kız oldular. Başkan Donald Trump özellikle tüm borsa kazanımlarını kendi başına kutlamak istiyor.

Donald Trump, Borsa’nın "Tarihi Yükseliş"ini Kutladı


Perşembe günü çift haneli kayıplar yayınladıktan sonra ABD hisse senedi endeksleri Cuma günü büyük kazançlar elde etti. Örneğin Dow Jones Cuma günü +% 9.36 artışla kapandı. Ralli, koronavirüs Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'pandemik' olarak doğru bir şekilde etiketlendikten sonra mali tarihte yaşanan en kötü günlerden birinin ardından geldi.

Donald Trump, beklediğiniz gibi, borsayı kendi başarısı için bir barometre olarak yakından görüyor. Çoğu zaman ABD borsalarını acımasızca pompalamaya çalıştı. Görünüşe göre tekrar yapıyor ve Cuma günkü rallide zafer kazanıyor.

Ancak, gerçekte, hepsi ayrıntılı bir gösteriydi. Başkan, zil kapanmadan sadece birkaç saat önce sağlık salgını ile mücadelede bir zafer geçit töreni sergilemeye karar verdi. Bu, kasıtlı olarak stokları pompalamak ve günlük yeşil mumu mümkün olduğunca büyük tutmak için yapıldı.

Kripto Para Topluluğu Dikkat Çekiyor


Donald Trump, borsa düşüşü ve çöplüğü üzerinde zafer turları yapıyor, kripto-Twitter ve ötesindeki birçok şakaların gündemi oldu. Cuma günkü tarihi yükselişe rağmen Dow Jones ay boyunca hala % 21'den fazla düşüş kaydetti.

Diğerleri, borsaya pompalamak için duyuru duyurularını kullanarak Trump'ın Justin Sun gibi nasıl davrandığını fark ettiler. Sun, projesi TRON'u (TRX) pompalamak için akla gelebilecek herhangi bir fırsattan faydalandığı biliniyor. Matt Odell (@matt_odell) 'in yazdığı gibi:

Corona Virüs pandemisi kötüleşirse eğer önümüzdeki haftalarda finansal piyasaların Bitcoin ile aynı kaderi takip edebileceği anlaşılıyor. Başkan Trump, en kötü senaryo ortaya çıkarsa, duyurularıyla piyasaları manipüle edemeyebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version