İtalyan Bankası Corona Virüsü Salgını Devam Ederken Bitcoin Satmaya Başladı🔥🔥🔥

Banca Sella Bitcoin
Tüm dünyada hayatı durduran ve Çin'in Wuhan kentinden ortaya çıkan Corona Virüsü (COVID-19) salgınının ortasında, İtalyan bankası Bitcoin (BTC) satmaya başladığını duyurdu.

İtalyan Banca Sella, müşterilerinin borsa gibi üçüncü bir tarafı dahil etmek zorunda kalmadan doğrudan Bitcoin satın almalarını ve satmalarını sağlıyor. Bankanın kendi platformu olan Hype müşterilerin hızlı ve kolay bir cüzdan oluşturmasını ve hemen Bitcoin ticareti yapabilmesini sağlıyor.

İtalya'da Corona Virüsünün ağır sonuçları günden güne artarken son 24 saatte İtalya'da 475 kişi hayatını kaybetti. Küresel kriz artmaya devam ederken Bitcoin adına İtalya'dan rapor edilecek olumlu haberler var. İtalyan bankası Banca Sella, müşterileri için müşterilerin Binance veya eToro gibi bir değişim yoluyla dolambaçlı yoldan gitmek zorunda kalmadan Bitcoin satın alıp satabilecekleri bir platform oluşturdu.

Platform Hype adını taşıyor ve bankaya göre zaten bir milyondan fazla müşteri tarafından düzenli olarak kullanılıyor. Kripto para alım satımına ek olarak, türevler ve CFD'ler gibi diğer finansal araçlar da takas edilebilir. Sadece birkaç tıklamayla ve basit bir kayıtla, müşteriler artık bir Bitcoin cüzdanı da oluşturabilir.

Adaptasyondaki herhangi bir ilerleme, özellikle Corona virüsü krizi gibi çalkantılı zamanlarda önemlidir. İtalya, birkaç gün boyunca vatandaşlarına sokağa çıkma yasağı koydu, böylece sadece önemli işler gerçekleştiliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version