Corona Virüsünün Etkilediği Okullara Blockchain Desteği 💪

Corona virüsü blockchain
Blockchain tabanlı eğitim teknolojisi sağlayıcısı Odem, platformunu Corona Virüsü pandemisi nedeniyle bozulan okullara ve üniversitelere sağlayacağını açıkladı.

9 Mart'ta yayınlanan bir basın bülteninde Odem, "çevrim içi entegre öğrenme platformu ve sertifika yönetim sistemini, kampüse geri dönünceye kadar öğrencileri eğitmeye devam etmek için okullara ve eğitimcilere ücretsiz olarak” sunduğunu belirtiyor.

Odem, Corona Virüsü Tarafından Kapanan Okullara Serbestçe Platform Sunuyor
Odem CEO'su ve kurucu ortağı Richard Maaghul koronavirüsün "Bizim için büyük bir endişe olduğunu ve eğitim kapılarının açık kalmasına yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi yaptığımızdan emin olmak istiyoruz." açıklamasında bulunuyor ve ekliyor:

Öğrencilerin okula geri döndüklerinde kurumların başardıklarını takip edebilmelerini ve bunu blockchain'e kaydedebilmelerini ve hatta geleneksel akreditasyon sistemlerine geri getirebilmelerini sağlamak için öğrencilerin faaliyetlerini uzaktan takip edebiliyoruz.
ABD Üniversitesi Odem Blockchain'e 500 Ders Yükleyecek

Maaghul, Odem'i "öğrencilerin, eğitimcilerin, işverenlerin ve yüksek öğrenim kurumlarının bir araya gelmesine ve gelen akademik kayıt ve becerilerinin eğitim, eğitim doğrulaması ve kimlik bilgilerine erişebilmesine [ve] talep edebilmesine olanak tanıyan, talep üzerine bir eğitim pazarı olarak tanımlıyor." Odem'in kayıtlarının potansiyel işverenleri adaylara bağlamak için kullanılabileceğini de sözlerine ekledi.

Odem kurucu ortakları İtalya, İrlanda, Almanya ve Kahire'den ilgi aldıklarını belirterek, ABD merkezli bir üniversitenin koronavirüs tehdidine yanıt olarak 500 dersinin yüklenmesini araştırdığını ekliyor:

Oral Roberts Üniversitesi, koronavirüs ile mevcut ortam göz önüne alındığında, 500 dersini Odem platformuna yerleştirmeye çalışıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version