2020'nin Popüler Altcoin'i Chainlink (LINK) Günün En Çok Kaybedeni Oldu!

Başta Bitcoin olmak üzere kripto para ve küresel piyasalar bugün resme bir şok dalgası yaşıyor. BTC dahil olmak üzere Ethereum, XRP gibi birçok coinde inanılmaz düşüşler söz konusu. Gelinen noktada corona virüsü bütün piyasaları etkilemiş durumda.

Chainlink (LINK) Günün En Çok Kaybedeni Oldu!


Küresel piyasalar ve kripto paralardaki kan kaybettiren bu düşüşlerde en çok etkilenen ise Chainlink yani diğer adıyla LINK oldu. 2020'nin parlayan yıldızı şu anda ilk 100'ün en kötü performans gösteren kripto para birimlerinden biri olduğu göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici. Düşüş yazının yazıldığı sırada %-40.27'leri bulmuş durumda. Son düşüşle Chainlink (LINK)'in fiyatı 2.32 dolar seviyelerine resmen inmiş durumda. LINK'in piyasa değeri de 812 milyon dolar seviyelerine indi.

Kayıpların şimdilik nerede duracağı belli değil. Analistler düşüşün bir şok dalgası yaratabileceği uyarısında bulunuyor.


Ayrıca: 1 Ayda 3 Ledger Veriyoruz! Katılmayı Unutmayın!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version