Cardano (ADA) Haskell Node 1.8.0 Güncellemesini Başlattı 🔥

Cardano (ADA) Haskell Node 1.8.0 Güncellemesini Başlattı
Şu anda var olan en güvenilir olduğu ifade edilen Blockchain projelerinden biri olan Cardano (ADA), Cardano Haskell Node 1.8.0 güncellemesini açıkladı. 23 Mart 2020'de Cardano'nun Charles Hoskinson tarafından atılan bir tweet'e göre, en son sürüm birkaç güvenlik ve sağlamlık iyileştirmesi ve hata düzeltmesi ile geliyor.

Cardano Haskell Güncelleme Geldi!


Kısmen Cardano dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) projesinden sorumlu araştırma ve geliştirme şirketi IOHK CEO'su Charles Hoskinson, Cardano Haskell Node 1.8.0'ın piyasaya sürüldüğünü Twitter üzerinden açıkladı.

Farkında olmayanlar için, Cardano Haskell uygulaması, Cardano blok zincirindeki geliştiriciler için uygun bir iş akışı sağlamak üzere tasarlanmış çok çeşitli havuzlardan oluşur.

İşte Hoskinson'ın konuyla ilgili tweet'i:


Yeni Özellikler ve Geliştirmeler


Cardano GitHub deposunda belirtildiği gibi, Haskel güncellemesi, çok sayıda hata düzeltmesi, güvenlik ve sağlamlık iyileştirmesi, ayrıca diğer küçük düzeltmeler ve dahili iyileştirmelerle birlikte gelen toplu bir sürümdür.

Özellikle, ekip Haskell 1.8.0 sürümünün ağ katmanında, Windows ağ soketleri için eşzamansız I/O  olarak vektörlenmiş gelişmiş izleme ve hata raporlaması sunduğunu belirtti.

Hepsi bu kadar değil; ekip, Haskel uygulamasıyla ilgili mevcut sorunların çoğunun çözüldüğünü, kaynak yönetimi hataları, yinelenen işlemlerin getirilmesi, eski Byron uygulamasına uyacak işlem boyutunun hesaplanması, protokol güncellemelerinde oylar için tekrar koruma da dahil olmak üzere çözüldüğünü söylüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version