Brave Browser, Kullanıcılara BAT Kullanım Hizmetleri Sunmak için TAP Ağı ile İşbirliği Yapıyor

Brave Browser
Çevrim içi reklam görüntülemek için kullanıcıları BAT ile ödüllendiren gizliliği koruyan bir web tarayıcı projesi olan Brave (BAT) Tarayıcı, Hizmet Olarak Ödüller teknolojisi şirketi TAP Network ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. 10 Mart 2020 tarihli bir blog yayınına göre, Brave masaüstü kullanıcılarının TAP Ağındaki 250.000'den fazla lider marka ve tüccara ulaşmak istediklerini ifade ediyorlar.

Blog gönderisinde belirtildiği gibi, ABD'de yaşayan Brave Browser'ın masaüstü sürümünü kullanan kullanıcılar, TAP Ağında 250.000'den fazla katılımcı tüccarda ve önde gelen markalarda Basic Attention Token (BAT)'ı kullanabilirler.

Özellikle, TAP ile Brave ortaklığı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Brave masaüstü tarayıcısı kullanıcılarının kazanmış BAT'larını American Airlines, Starbucks , Walmart, Apple ve daha fazlası dahil olmak üzere yüzlerce desteklenen ulusal markada hediye kartları için kullanmalarını mümkün kılıyor .

Ayrıca, TAP Ağı aracılığıyla, kullanıcılar Kızılhaç, İnsanlık Habitat, Dünya Yaban Hayatı Fonu ve diğerleri de dahil olmak üzere çeşitli yardım kuruluşlarına BAT bağışlayabilirler.

Aralık 2019'da, Brave Browser aylık 10 milyon aktif kullanıcı işaretine ulaşmayı başardı ve şu anda Brave her ay 12 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahiptir ve bu kullanıcılar Brave'den BAT token'ları şeklinde %70 gelir payı almaktadır.

Doğrulanmış Kullanıcılar için BAT Kullanımı


Daha da önemlisi ekip, yalnızca cüzdanlarını Uphold ile doğrulayan Brave masaüstü kullanıcılarının TAP aracılığıyla BAT kullanımından yararlanabileceklerini açıkça belirtti.

Kullanıcıların Uphold hesaplarını OAUTH aracılığıyla TAP Ağına bağlamaları ve TAP'ı yetkilendirme seçenekleri sunmaları için yetkilendirmeleri gerekir. Bu, kullanıcıların Uphold'un ötesinde ek kayıt yapma ihtiyacını ortadan kaldırır.

Heyecan verici gelişim hakkında yorum yapan TAP Network'ün kurucu ortağı ve CEO'su Lin Dai, hizmetin ödül programları için bir oyun değiştirici olduğunu ve kullanıcılara gerçek hayatta BAT'larını kullanma şansı verdiğini yineledi.
Ekip, yeni işlevin yalnızca Brave Nightly'de masaüstü kullanıcıları için oluşturulduğunu ve altı ila sekiz hafta içinde genel olarak piyasaya sürüleceğini söylüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version