Bitcoin (BTC), 6.800 Doların Üzerinde Toplandığı İçin Geleneksel Pazarlardan Ayrılıyor Olabilir 🔥

Bitcoin (BTC), 6.800 Doların Üzerinde Toplandığı İçin Geleneksel Pazarlardan Ayrılıyor Olabilir
Dünyada önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in fiyatı 6.800 doların üzerine çıktığı ve son 24 saat içinde %2.17 arttığı için Bitcoin geleneksel pazarlardan ayrılıyor olabilir.

Bitcoin, fiyatın geçen hafta 3.600 dolara kadar düşerek 2013 yılından bu yana tarihinin en kötü günlerinden birine tanık oldu. Önde gelen kripto para birimindeki fiyat düşüşü, tüm dünyadaki finansal piyasalardaki çöküş ile çakıştı.

Ayrıca: 1 Ayda 3 Ledger Veriyoruz, kaçırmayın! 💪


Bitcoin (BTC) Küresel Salgının Ortasında 6.800 Doların Üzerinde Toplandı

Yazının yazıldığı esnada Bitcoin (BTC)'in fiyatı 6.500 doların üstünde olsa da son 24 saat içinde, BTC'nin fiyatı %21.5'in üzerinde yükseldi. Bitcoin'in geleneksel pazarlardan ayrılması kripto para endüstrisi için iyi bir haberdir, ancak Bitcoin henüz net bir durumda değil. Kripto para analistleri hala Bitcoin (BTC)'in daha fazla olumlu ivme kazanmadan önce biraz düşebileceğine inanıyor.

Bitcoin Küresel Salgın Döneminde Yatırımcılar için "Güvenli Sığınak" Olabilir mi?

Son birkaç hafta içinde, Bitcoin (BTC) finansal piyasalar çökmeye devam ettiği için yatırımcılar için güvenli bir sığınak görevi görmedi. Bununla birlikte, hükümetler ekonomiyi canlandırmak için teşvik paketlerini duyurmaya devam ettikçe  Bitcoin olumlu tepkiler vermeye başladı. Koronavirüs pandemisi devam ederken Bitcoin'in önümüzdeki günlerde nasıl tepki verdiğini gözlemlemek ilginç olacak.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version