Koronavirüs: BAE Hükümeti Manuel Sistemleri Blockchain ile Değiştiriyor

Koronavirüs: BAE Hükümeti Manuel Sistemleri Blockchain ile Değiştiriyor
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE Toplum Geliştirme) Bakanlığı (MOCD) gibi yenilikçi teknolojiler ile mevcut manuel sistemlerin yerini Koronavirüs içerecek şekilde manuel teknolojilerini Blockchain'e geçirmeye başladı.

Dağıtılmış Defter Teknolojisinin Kullanılması


Ölümcül Koronavirüs (COVID-19) salgınından sonra Birleşik Arap Emirlikleri Hükümet şimdi salgını kontrol altına almak amacıyla yeni teknolojilerin etkin kullanımı yapıyor.

BAE'nin Toplum Geliştirme Bakanlığı (MOCD) artık vatandaşlarla yüz yüze teması en aza indirmeyi hedefliyor. Blockchain sistemlerine, sohbet uygulamalarına ve vatandaşların dijital kimliğine dayandığını belirtildi.

Gelişme hakkında yorum yapan BAE Toplumsal Kalkınma Bakanı Hessa Essa Buhumaid, hareketin pandemiye karşı Bakanlığın operasyonları üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletme çabalarının bir parçası olduğunu ve aynı zamanda yayılmasını da azaltmayı hedeflediklerini belirtti.

Emirates Haber Ajansı , MOCD aktif resmi sertifikalar ve oldukça uzun bir süredir önemli belgelerin doğrulanması için Blockchain teknolojisini kullanıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version