77.325 Bitcoin (BTC) Transfer Edildi 😲😲😲

Bitcoin balina
Bitcoin yaklaşık yüzde 20 arttıktan sonra cüzdanı epey kabarık bir balina, bir borsadan birkaç anonim adrese 477.007.433 dolar değerinde Bitcoin aktardı.

19 Mart Perşembe günü, Bitcoin 5.000 doların orta bölgesinde bir ralli sergiledi ve fiyatını 6.000 dolardan seviyesinden 6.500 dolar seviyesine yükseltti. Bitcoin (BTC)'in fiyatı yazının yazıldığı sırada 6.660 dolar seviyesinde.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin önemli bir artış gösterdiğinde, bazıları parasını masadan çıkarma zamanının geldiğini söylemeye başladı. Bununla birlikte, bazı büyük yatırımcılar, aksine, Bitcoin (BTC)'i uzun vadeli saklamak için kripto para borsalarından cüzdanlarına çekiyor gibi görünüyor.

77.325 Bitcoin (BTC), bir borsadan (477.007.433 $) taşındı. 1.000 BTC bilinmeyen bir cüzdandan kripto para borsasına transfer edildi.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version