Hong Kong'daki Kripto Konferansı Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi


Korona virüsü bitcoin
Corona virüsünün patlak vermesi, Çin'deki yaşamsal ve finansal tüm işleri derinden etkiledi. Bu yıl Mart ayında yapılması planlanan TOKEN2049 kripto konferansı Ekim ayı sonlarına ertelendi.

Aljazeera raporuna göre, en az 25 ülkede Corona virüsüne yakalanmış insanların olduğu doğruladı. Toplamda enfekte olmuş insan sayısı 30.000'in üzerine çıktı ve bu gizemli virüs yüzünden yüzlerce kişi de hayatını kaybetti. Bu sebeple Corona virüsü kripto paraları ve diğer işletmeleri de etkilemeye başladı.

TOKEN2049 Kripto Konferansı Ekim Ayına Ertelendi

6 Şubat'taki bir duyuruya göre, başta 17-18 Mart'ta Hong Kong'da yapılması planlanan TOKEN2049 kripto konferansı, Corona virüsü salgını nedeniyle Ekim ayının sonlarına doğru ertelendi. Organizatörler, son birkaç hafta içinde Corona virüsü çerçevesinde küresel gelişmeleri izlediklerini ve konferansı ertelemeye karar verdiklerini bildirdi.

Kripto Para Endüstrisi, Corona Virüsü İle Savaşmaya Yardımcı Olmak İçin Adım Atıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, Çin'in Wuhan şehrinden ortaya çıkan gizemli virüsü karşı ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, kripto para endüstrisi de bu duruma yardımcı olmak için adım attı. Çin'in ve dünyanın önde gelen bir kripto para borsası, Corona virüsü kurbanlarına yardım etmek için 1.5 milyon dolar bağışladı.


Tron Vakfı'nın kurucusu Justin Sun, tıbbi malzeme dağıtımı ve yardım dağıtmak için çeşitli lojistik şirketleriyle ortak olduklarını açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version