Enigma, Menkul Kıymetler Yasası İhlali Suçlamalarını Çözdü

Enigma, Menkul Kıymetler Yasası İhlali Suçlamalarını Çözdü
Anlaşmanın bir parçası olarak, Enigma menkul kıymetler yasası ihlali suçlamalarını kabul etti. Enigma 500.000 dolar ceza ödeyecek.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Enigma'yı 2017 yılında ICO kapsamında 45 milyon dolarlık kayıtlı olmayan menkul kıymetler sunmakla suçladı. Duyuruya göre, Blockchain şirketi Enigma, zararını talep eden yatırımcılara bir talep süreci ile fon iade etmeyi ve SEC'e yarım milyon dolar ceza ödemeyi kabul etti.

Enigma ENG token'larını menkul kıymet olarak kaydetmeyi kabul ediyor


Anlaşmaya göre Enigma, ENG token'larını SEC'e 500.000 dolar cezaya ek olarak menkul kıymet olarak kaydetmelidir. Enigma, 2017 yılında ENG Token'larının satışlarından yaklaşık 445 milyon toplamıştı. SEC'in bulgularına göre Enigma, ICO'sunu federal menkul kıymetler yasaları çerçevesinde menkul kıymet olarak kaydetmemiş.

Enigma'nın Mainnet Lansmanı

Merkezi San Francisco ve İsrail'de olan Enigma, ana ağının 13 Şubat'ta açıldığını duyurdu. İlk ana ağ, Enigma ekosisteminden ve topluluğundan 20'den fazla bağımsız doğrulayıcı tarafından desteklenmekte ve işletilmektedir. Enigma'nın ana ağı, Cosmos SDK'ya dayanan bir blok zinciridir. Enigma ağı şifrelenmiş veriler üzerinde güvenli hesaplama sağlamak için merkezi olmayan bir protokoldür.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version