CULedger'ın Blockchain Tabanlı Kimlik Doğrulama Çözümü Ticari Oluyor 🔥

CULedger'ın Blockchain Tabanlı Kimlik Doğrulama Çözümü Ticari Oluyor
Yüksek itibarlı, Amerika Birleşik Devletleri merkezli kredi birliği hizmet kuruluşu (CUSO) olan CULedger, dağıtık defter teknolojisi (DLT) destekli kimlik doğrulama çözümü olan MemberPass'ın (eski adıyla MyCUID olarak biliniyordu) piyasa katılımcıları için ticari olarak kullanılabilir olduğunu açıkladı.

CULedger''ın MemberPass'ı Yayında!


CULedger, finansal hizmetler ve kredi sağlayacak MYCUID (Şimdi MemberPass) adlı Blockchain tabanlı bir sistem geliştirerek teknoloji devleri ile IBM güçlerini birleştiren bir kimlik doğrulaması oluşturdu.

Konuyla ilgili olarak CULedger CEO'su John Ainsworth şunları söyledi:

Üyelerin yeni hizmetlere katılabileceği, erişebileceği bir ağ oluşturuyoruz ve üyelerin finansal hizmet sağlayıcılarından daha da fazlasını talep ettikleri yeni pazar dinamiklerini takip ederken kredi birliklerinin daha rekabetçi olmalarını sağlıyoruz.
Şimdi kredi birliklerine katılarak birkaç başarılı pilot projenin ardından CULedger, MemberPass çözümünü ticari olarak kullanıma sunmaya karar verdi.

MemberPass, müşterinin (KYC) uyumlu, üye kontrollü, birlikte çalışabilir bir merkezden dağıtılmış özel aracı ağı kullanan bir Blockchain üzerinde eşler arası (P2P) dağıtılmış özel aracılar ağı kullanıyor. Bu da kredi birliği üyelerine taşınabilir dijital bir kimlik sağlıyor.

MemberPass Güvenli Kimlik Doğrulaması Sunuyor


Bildirildiğine göre, birçok katılımcı kredi birliği kuruluşu, çağrı merkezlerinde yüksek riskli işlemler için MemberPass çözümünü denedi. Çözüm, üyelerin akıllı telefonlarındaki yüz tanıma, parmak izi ve ses gibi biyometrik işlevleri kullanarak kimliklerini doğrulamalarını mümkün kılıyor.

Bu hafta, Achieva Credit Union, HawaiiUSA Federal Credit Union ve Eagle Express Federal Credit Union gibi önde gelen kredi birliklerinin tamamı MemberPass'ı kabul etti.

Konu hakkında yorum yapan CULedger CEO'su John Ainsworth, MemberPass Blockchain tabanlı sistemin üyelerine güvenlik sağladığını ve aynı zamanda hassas bilgileri üzerinde mutlak kontrol sahibi olmalarını sağladığını yineledi.

Ve 
ULedger CEO'su John Ainsworth sözlerine şu şekilde devam etti:
Önceki pilot projelerimiz kredi birliği endüstrisindeki ihtiyacı ve üyelerin artan güvenlikten nasıl faydalanabileceklerini bize gösterdi. Katılımcıların bilgilerini kontrol etmelerini sağlamak, finansal hizmetlerden yavaş yavaş kaybolan ve bu yeni dijital çağda giderek daha önemli hale gelen bir güvenlik duygusu sağlar.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version