Dikkat! Bitcoin'de OBO Formasyonu Var. Düşüş mü Geliyor?

19 Şubat tarihli Kripto Sözlük'teki son videomuzda Bitcoin'de OBO formasyonu olduğundan ve çalışması durumunda hiç istemeyeceğimiz bir senaryonun gerçekleşebilme ihtimalinden bahsetmiştik.

Bitcoin'deki gerçekleşen OBO formasyonunun çalışması durumunda 8900'e kadar düşüş görebiliriz diye de analiz etmiştik. Bitcon (BTC)'in anlık olarak 9300 dolarlara kadar çentik atmasıyla ve şu an 9600 dolara toparlamasıyla o yola girmiş olabiliriz. Yine de boğaların hala daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Hem pozitif hem realistik olursak 8900'e inip OBO'yu çalıştırsa bile sonrasında yükseliş olabilir. Tabii ki bunlar asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bitcoin'de olası 8900 dolar bölgesine düşüş ile ilgili o kritik anları direkt izlemek isterseniz videomuzu buraya bırakıyoruz!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version