6 Büyük Merkez Bankası Kripto Paralar İçin Toplanıyor!

merkez bankası bitcoin
Nikkei'nin raporuna göre; Avrupa, Japonya, Kanada, İsveç, İngiltere ve İsviçre dahil olmak üzere çeşitli merkez bankalarından temsilcilerikripto para birimlerini ve kendi CBDC'lerini tartışacaklar. Planlanan toplantı Nisan ayında Washington'da yapılacak.

Bankalar kripto para birimlerinin uluslararası ödemeleri nasıl düzenleyebileceğini tartışacaklar. Uluslararası Ödemeler Bankası ( BIS ) da planlanan toplantıya katılacak. Büyük merkez bankalarının kripto para birimlerinin uluslararası ödemeleri nasıl düzenleyebileceğini tartıştıkları ve bulgularını merkez bankası tarafından verilen kripto para birimleriyle nasıl paylaşacakları bildirildi. Japonya merkez bankasından Masazumi Wakatabe, uluslararası işlemlerin nasıl daha uygun hale getirileceğini düşünmenin oldukça doğal olduğunu ifade etti.

Bank of Japan kripto para birimini piyasaya sürmeye hazırlanıyor!

Japonya Bankası'ndan üst düzey bir yetkili bankanın kendi kripto parasının hazır olduğunu ifade etti. Japonya Merkez Bankası yetkilisi Masayoshi Amamiya, bankanın dijital yen gerçeğine hazırlandığını belirtti.

Çin bu yıl CBDC'sini yayınlayan ilk büyük ülke olmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte, Çin Halk Bankası kripto para biriminin lansmanı için resmi bir zaman çizelgesi yayınlamadı, ancak bu yıl başlaması bekleniyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version