Kripto Para Yatırımcıları Ripple'ın Bu Seviyelere Geleceğine İnanıyor! 💥

Ripple (XRP) 2020 yılına hafiften iyi bir başlangıç yaptı ve 0.19 dolardan 0.21 dolar'a kadar yükseldi. Şimdi ise kripto para topluluğunun gözü kulağı bu Ripple üzerinde. Boğalar Ripple'ın yükselmeye devam etmesini bekliyor. 

Salı günü, finansal analitik ajansı Weiss Ratings, Twitter sayfasında XRP'nin Ripple'ın sahip olduğu XRP'nin büyük bir bölümünü sattığı anda önemli bir fiyat artışı görebileceğini belirtti ve boğalara XRP'leri ile bir Lambo satın alma umudu verdi.

Ripple İçin Bir Sonraki Hedef 0.239 Dolar

Trader @HaraldoXRP, XRP'nin yükselmeye devam etmesini bekliyor. Bu varlık için bir sonraki hedefi 0.239 dolar olarak belirledi. Bu seviye şu anki 0.2129 dolar seviyesine oldukça yakın.


Başka bir tüccar olan @CryptoDonAlt, 2020'nin ilk günlerinde ani bir Ripple yükselişine dikkat çekti ve yükseliş eğilimi yaydı.

Ripple (XRP) Yükselen Bir Trend mi?

Ripple topluluğunda etkili olan Crypto_Bitlord, XRP'nin yükselen bir trend izlediğine inanıyor. Kripto para biriminin gelecekte ulaşabileceği son derece yüksek fiyat işaretleri gösteriyor, ancak bazıları olası olmadıklarına inanıyor.

XRP, Ripple’ın Kilometre Taşlarından Bir Yıl Sonra Yükseldi

Binance geçen gün margin ticareti için XRP / USDT kalıcı bir sözleşme başlattıktan sonra XRP'nin ani yükselişi tetiklendi. Muhtemelen kümülatif bir etki meydana geldi - Ripple tarafından MoneyGram ile Meksika ve Filipinler'e kurulan başarılı ODL koridorları da dahil olmak üzere sayısız kilometre taşı da bu yükselişte etkili oldu.

Bugün daha önce bildirildiği gibi, XRP Japon mesajlaşma devi LINE'a ait kripto borsasından delist edildi. Bunun için belirli bir neden belirtilmedi, ancak XRP 'yerel standartları karşılamıyor'. Yine de, bu gelişme en azından şimdilik fiyata yansımadı.

Telegram'dan bizi takip etmeyi unutmayın!

Telegram Kripto Sözlük: https://t.me/KriptoSozlukTV
Telegram Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri: https://t.me/KriptoSozlukTVPiyasaMuhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version