Kripto Para Dünyasındaki En Ünlü 4 İsim

Kripto Para Dünyasındaki Ünlü İsimler
Kriptosozluktv.com - Dijitalleşen dünyamızın kripto paralarının önde gelen isimlerinin büyük bir kısmı sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Kripto para yatırımcıları için büyük bir önem arz eden bu durum, sektörde ne olup ne bittiğini anlık şekilde de haberdar olmalarını sağlıyor. Sosyal medyadaki kripto para zenginleri, paylaştıklarıyla piyasanın seyrini etkileyebilmekte. Sizlere bu listemizde kripto para dünyasından olup da sosyal medyada büyük kitlelere ulaşan bazı kişileri listeleyeceğiz.
Justin Sun

Listenin ilk sırasında WebCelebs'in yaptığı sıralama baz alındığında Tron (TRX)'un kurucusu ve CEO'su Justin Sun geliyor. Justin Sun, günümüzde kripto para dünyasının şu an için en ünlü ismi olarak kabul ediliyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Twitter'da 2.1Mn takipçisi bulunan Justin Sun, Twitter’ı son derece aktif kullanıyor.


John McAfee

Dünyanın en ünlü antivirüs yazılımlarından biri olan McAfee Antivirüs'ün kurucusu olan John McAfee, günümüzde teknoloji alanındaki önemli kişilerden biri durumuna geldi. Geçtiğimiz yıllarda ABD'yi belli başlı nedenlerden kaynaklı terk eden John McAfee, artık hayatını Dünya'nın farklı bölgelerini dolaşarak geçiriyor. Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan McAfee, 1.1 Mn takipçisi ile kripto para piyasasını yakından takip eden zenginlerden biri oldu.
Vitalik Buterin

Listemizin sonraki kişi ise Ethereum'un kurucusu olan Vitalik Buterin. Listede görmemizin pek şaşırtıcı olmamasının sebebi kripto paraların petrolü olarak kabul edilen Ethereum'un kurucusu olmasıdır.

Vitalik Buterin'in Twitter’da 886 bin'lik bir takipçi kitlesi bulunmakta. Buterin, Ethereum (ETH)'la ilgili güncellemeleri ve kripto para dünyasıyla ilgili haberleri takipçileriyle paylaşıyor.
Charlie Lee

Listemizin dördüncü ve son sırasında ise Litecoin (LTC)'in kurucusu Charlie Lee geliyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan kripto para ünlülerinden biri. Kendisinin Twitter'da 832 bin takipçisi ile sektöre büyük ölçüde yön veren kişilerden birisi olarak geliyor. Charlie Lee, Aralık 2017'de elinde bulunan bütün Litecoin (LTC)'leri satması sebebiyle çok büyük bir tepki almıştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version