Binance, Avustralya Orman Yangını İçin 1 Milyon Dolar Bağışladı

En büyük kripto borsası Binance, birçok hayvanı ve insanı yerinden edip öldüren Avustralya orman yangınları için 1 milyon dolarlık BNB coin bağışladığını açıkladı.

İklim değişikliği kötüleşmeye devam ettikçe, bu konudaki konuşma da arttı. Daha önce, Tron Vakfı'nın kurucusu Justin Sun, Greta Thunberg'in girişimine 1 milyon dolar bağışda bulunacağını ifade etmişti. Bir süredir devam eden Avustralya orman yangınları çok daha kötüleşti ve yarım milyardan fazla yaban hayatı türünü öldürdü.
Binance CEO'su Tüm Kripto Topluluğuna Katılmaya ve Bağış Yapmaya Çağırıyor

Binance CEO'su Changpeng Zhao, “Avustralya'da orman yangınlarının yanı sıra ekoloji ve yerel topluluk üzerindeki yıkıcı etkileri görmek acı verici. Bu acil krize yardım etmek istiyoruz. Avustralya orman yangını yardım programı için bağış yapmanın bir etki yaratmak için en doğrudan ve etkili yaklaşım olduğunu ve ayrıca tüm kripto topluluğunun Avustralya'yı desteklemek için bize katılmasını istiyoruz” açıklamasını yapıyor.
Bitcoin Adresi, Avustralya Orman Yangınlarına Bağış yapmak İçin Halka Açıldı

Daha önce bildirildiği gibi, bitcoinleri doğrudan Avustralya orman yangınlarına bağışlamak için bir bitcoin adresi halka açıldı. Bu yangınlar, Avustralya kıtasının karşılaştığı en kötü felaketlerden biri olmuştur. Her katkı doğrudan yerel itfaiye departmanına gidecektir. Binance kendi kripto para birimi BNB olarak 1 milyon dolar bağışladı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version