Ripple (XRP), İlk Defa Resmi Belgede Yer Aldı❗

ABD Tüketici Mali Koruma Bürosu, (CFPB) havale işlemlerinde kısıtlanmış para transferi işlemlerini kurumlara yönelik maliyet düşürme önerisinde bulundu. CPFB'nin hazırladığı raporda havale işlemi yapan firmalar ve uymak zorunda oldukları yasalar ile ilgili yapılan genel bir analize göre yasal masrafların düşürülmesi öne sürüldü. Önerinin içeriğine göre “Yıllık 500 defadan az gerçekleştirilen havale işlemleri için firmalar, ‘güvenli liman yasası’ altına alınmalıdır.” denildi

XRP İçin Sevindirici Gelişme!

Açıklanan rapora göre, teknolojik gelişmelerden ve yasalar ile alakalı konular masaya yatırıldı. Bu sonuçtan ötürü belli başlı düzenlemelerin artık olması gerektiği ve bu durumun zorunlu olunduğundan bahsedildi ve yasalarla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılmasının kaçınılmaz olduğundan bahsedildi.
Günümüzdeki çağın bir gerekliliği olarak finans sektöründe köklü değişimler yaşadığından bahseden rapor, Ripple (XRP) ve SWIFT’in bu köklü değişikliğin ana damarı olduğunu dile getirdi.
Uluslararası para transferlerini şirketin para birimi olan XRP ile destekleyen Ripple, hem gündelik olarak kullanılan hem de üst düzey verimlilik sağlamakta.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version