ING Bank, Müşterilerinin Kripto Paralarını Saklamayı Planlıyor!

Hollanda'nın ve dünyanın en büyük bankalarından biri olan ING Bank, müşterilerinin kripto paralarını depolamak için bir proje üstünde çalışıyor.

Finansal alandaki birçok şirket ve bazı bankalar kripto para sektörüne girdikleri ve saklama hizmeti sunmaya başladıklarının haberleri ardı ardına geliyor. Benzer en son haber ise Hollanda'nın önde gelen bankalarından ING Bank'tan geldi. ING Bank şimdi Blockchain alanındaki denemelerinin haberleri geliyor.

Reuters'ı yaptığı habere göre, ING Bank'ın müşterilerinin kripto paralarını saklamalarına olanak sağlayacak bir proje oluşturduğu belirtiliyor. Reuters, kasıtlı olarak "Bitcoin" veya kripto para kelimesini kullanmaktan kaçınıyor gibi görünse de, atılan adımlarla ilgili ipuçları veriyor. Reuters'ın haberinde şu ifadelere yer veriyor:
Kaynaklar, "Amsterdam'ın bitme aşamasında olan saklama projesi halen ilk günlerinde ve bankanın kripto para birimlerinin altında yatan teknoloji olan Blockchain konusunda başlattığı birkaç girişimden biri” ifadelerini kullanıyor.

Ancak, ING Bank'ın kripto para için saklama hizmeti geliştirmesi ihtimali yüksek olabilir.

Doğrudan Reuters haber ajansı tarafından paylaşılan ING Bank'tan alınan bazı veriler, söz konusu projenin gerçekten de dijital tokenlar ve stablecoinler ile bağlantılı olabileceğini gösteriyor.

ING Bank, haber ajansının yazdığı gibi "hem varlık destekli hem de yerel menkul kıymet tokenlarında dijital varlıklar konusunda artan fırsatları görüyor" diyerek bankanın müşterilerine yeni var olan dijital varlıklar endüstrisi ile çalışma şansı vermeyi planladığını ekledi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version