2020 Geliyor! Bitcoin'de Bu Seviye İşaret Edildi 💥💥💥

Bitcoin (BTC)'nin fiyatı birkaç gündür 7.300-7200 dolar aralığında devam ediyor. Direnç seviyesi olan 7.700 dolar'ı geçemedikten sonra, bazı analistler Bitcoin'in fiyatının 7.000 dolar'ın altına düşmesini bekliyor.

Bitcoin (BTC)'in 6.940 Dolar Desteğine Doğru Düşüşü Söz Konusu

Bir kripto para tüccarı olan @livercoin, Bitcoin fiyatının bugün daha sonra grafikte küçük bir boşluğu doldurduktan hemen sonra 7.000 doların altına düşeceğini ifade ediyor. Tüccarın BTC'ye ulaşmasını beklediği düşüş hedefi, 6.940 dolar seviyeleri.

Yorum dizisinde, kullanıcı bu kısa düşüşten sonra Bitcoin fiyatının 8.800 dolar - 9.100 dolar seviyelerine doğru yükseleceği görüşünü paylaştı.


"Benim İçin Garip Bir Şekilde Yükseliş"

Kendini @CryptoMaestro olarak adlandıran başka bir tüccar daha iyimser ve boğa gibi görünüyor. O, Bitcoin fiyatının önümüzdeki hafta 7.800 dolar seviyesine yükseleceğini ve test edeceğini düşünüyor.

7.800 dolar'lık BTC'nin kırılması zor olan yatay bir direnç seviyesiyle karşı karşıya kalabileceğine dikkat çekiyor, bu nedenle ret olasılığı yüksek. Ancak, grafik üzerinde olumlu bir senaryo çiziyor.

Bitcoin'nin Hakimiyeti Artıyor

Huobi Global, Twitter hesabından Bitcoin'in pazardaki hakimiyetinin arttığı ve şimdi bu seviyenin %68,2’ye seviyelerine geldiğini vurguluyor. Bu seviye BTC'nin piyasa değerinin altcoinlere karşı artması anlamına geldiği için olumlu bir haber olarak değerlendiriliyor.

Bitcoin (BTC)'i Halving'den Sonra Fırladığında Kimse Tutamayacak

Tanınmış bir Bitcoin analisti olan Jacob Canfield, Mayıs ayında yarılanma gerçekleştikten sonra Bitcoin çevresinde yükselebilecek "sevimli" bir durumu anlatıyor. Birçok kişi yarılanmanın madenciler tarafından fiyatlandırıldığını bu yüzde kimsenin BTC fiyatının yarılanmadan sonra fırlayacağına inanmadığını ve o zamana kadar çok az kişinin elinde Bitcoin tutacağını düşünüyor.

Bununla birlikte; bazı büyük tahminler, 2020'nin sonunda veya 2023'ün başlarında, Bitcoin fiyatının önemli ölçüde artacağını ve 1 milyon dolar olmasa bile en azından BTC'nin yaklaşık 250.000 dolara ulaşabileceğini ifade ediyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version